END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Stutterheim

Stutterheim
Stutterheim
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Stutterheim regnjakke

Med en Stutterheim regnjakke får du den ypperste kvalitet kombineret med godt håndværk og et stilrent design, der aldrig går af mode. Brandet passer perfekt ind i vores sortiment af eksklusive brands, hvor kvaliteten er helt i top. Med en Stutterheim regnjakke får du en svensk ny-klassiker, der er designet til at holde livet ud.

Svensk luksusbrand

Stutterheim Raincoats er et svensk luksus modebrand grundlagt af Alexander i Stockholm i 2010. Lige siden begyndelsen har firmaets vision været at skabe smukke og funktionelle regnjakker og jakker i den højeste kvalitet. Alle jakker er håndlavet ved hjælp af det fineste håndværk og de er karakteriseret af enkelhed, funktionalitet og tidløst design. Stutterheim regnjakker er produceret i kraftig naturgummi, der er beregnet til at kunne vare hele livet. Købet af en Stutterheim regnjakke er derfor en rigtig god investering. I dag har firmaet udviklet sig fra at være en tomandsvirksomhed til at have mere end 20 talentfulde ansatte med stadig med udgangspunkt fra Södermalm området i Stockholm.

Stutterheim rejsen

I år 2010 faldt Alexander over sin bedstefars gamle regnjakke i en forlade lade på øen Arholma i det Stockholmske øhav. Han beslutter sig for at lave en moderne version af den gamle klassiske fiskers regnjakke. Da det først batch af håndsyede regnjakker er klar starter Alexander en butik i sin lejlighed. Forretningen vokser sig for stor til at kunne håndteres fra Alexanders stue og åbner dermed en butik med kontor i baglokalet. Forretningen vokser og brandet kommer ind hos Barneys i New Work. Endnu engang vokser forretningen ud af sine lokaler, da baglokalet bliver for småt og kontoret flyttes til større lokaler. John Laster ansættes som firmaets CEO og sætter en ny vision for firmaet. Fra at være et hobbyprojekt er virksomheden nu et rigtigt firma med barren sat højt. Igen må virksomheden se sig vokse ud af nogle lokaler. Denne gang er det produktionen, der flyttes til Polen. I 2012 introduceres Stockholm jakken – en underlinje der stadig produceres med fokus på detaljer og håndværk.

Et kendt verdensbrand

Kendte får øje på produktet og Kaney West spottes i en Stockholm jakke. Der indledes et samarbejde med Jay Z og Barneys omkring en special edition af Stockholm jakken. Firmet vokser igen og Stutterheim regnjakker sælges nu over hele verden i mere end 1000 butikker. Imellem 2013 og 2015 vokser virksomheden fra 3 til 20 ansatte på grund af den store efterspørgsel på de eksklusive Stutterheim regnjakker.

Køb Stutterheim regnjakke online her

Køb din Stutterheim regnjakke online hos Axel. Her finder du altid de bedste brands. Du får gratis fragt ved køb over 499,-