END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

RM Williams

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

RM Williams støvler - perfekt pasform

RM Williams støvler ser ikke kun godt ud. Brandet ved også, at læderstøvler skal passe helt perfekt. Deres bedste læder er deres standard, og hvis de ikke kan finde det bedste læder, er de forberedt på at vente. For siden det første par støvler kom til verden i 1932, har brugerne været troværdige, og det er ikke mere kun australske cowboys, der går i læderstøvlerne. RM Williams støvler er ægte australsk ”bushman”-mode - sådan skriver brandet i hvert fald selv. Men her på Axel mener vi, at de lækre læderstøvler ikke kun kan bruges til at indfange kvæg med. Ankelstøvlerne har i de seneste år fået en renæssance og med slidte jeans, en skjorte og en blazer giver de et sofistikeret og urbant udtryk.

Et ikonisk australsk firma - RM Williams

Firmaet med det famøse navn RM Williams blev grundlagt i 1932 af den australske legende Reginald Murray RM Williams AO. På dette tidspunkt møder han en meget tynd men farverig mand med bøjede ben af at sidde et helt liv i sadlen ved navn Dollar Mick, som kunne fortælle Reginald lidt om sin viden om læder og bearbejdningen af det. Efter lang tid offentliggjorde Reginald hans først par støvler, som blev solgt til en mand fra Hiltaba station. Denne oplevelse var ifølge Reginald med til at markere begyndelsen for hans virksomhed. Uden kapital og med meget lidt hjælp startede han så sin lille fabrik bag hans fars hus, og i de efterfølgende år udviklede RM Williams hans virksomhed. I dag eksporterer brandet til 15 lande og har mere end 50 butikker i Australien samt en i London.

RM Williams sko - ”the best boot-makers in the world!”

Kvaliteten er virkelig i højsæde, når du køber et par RM Williams sko. De sætter nemlig pris på funktionalitet og design, og disse urbane outback støvler kan du finde online lige her hos os. Udover at være en fantastisk mand til at skabe disse kvalitetsstøvler, er der meget mere over Reginald Murray. Han var desuden en hestemand, udforsker, læderhåndværker, guldminearbejder, forfatter, forretningsmand og historiker. Når du køber et par RM Williams sko, får du altså ikke kun kvalitet og pasform i topklasse. Du får en del af en unik og fantastisk historie, som er skabt af denne exceptionelle mand.

Køb RM Williams støvler og sko online hos Axel.dk

Hos Axel sætter vi en ære i at yde personlig service og klæde stilbevidste mænd på - mænd, der ikke går på kompromis med god stil, luksus og ypperlig kvalitet. Hos os finder du et internationalt udvalg af de mest eksklusive designere, blandt andet RM Williams, der alle har sat deres præg på den internationale modescene. Kig lidt videre i vores webshop efter lækre støvler fra RM Williams, eller kom forbi en af vores butikker og prøv dem på. Vores dygtige personale står klar til at yde den bedste service.