Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Pullover

Pullover
Pullover
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Pullover

Brandet blev grundlagt af Klaus Samsøe, og tilgangen til den høje kvalitet og det smarte design kommer fra en gammel norsk tradition inden for design. Traditionen går ud på, at klassisk og minimalistisk design møder det skandinaviske og tidsløse design. Gennem de to design-former formår de at skabe et moderne maskulint look med et funktionelt aspekt. Denne metode afspejler perfekt alle Pullovers trøjer og sweatshirts, og som mand er der med sikkerhed en model, som du ikke kan leve uden. Kollektionerne indeholder alt fra helt ensfarvede basic trøjer til trøjer med turtleneck eller print på brystet. Du kan også finde de moderne og velkendte sweatshirts med hætte.

Tøj af høj kvalitet og godt italiensk håndværk

Med en Pullover sweater sikrer du dig en trøje i høj kvalitet og smart design. Tøjets design er tidsløst og passer perfekt til den moderne mand. Foruden at være smart er en Pullover sweater også funktionel og holder i lang tid. Holdbarhed er nemlig også et af de punkter brandet vægter højt. Brandet går ikke på kompromis og er med til at udvælge materialer til udviklingen af deres metervarer helt fra starten af processen. Det bunder i et langt samarbejde, som de har med deres samarbejdspartnere i Italien, og de vælger med stor præcision de bedste materialer og de bedste producenter. Og som mange ved, så er Italien kendt for deres kvalitetsprodukter og deres gode materialer.

Lækre bæredygtige trøjer

Nogle af de materialer, der bruges, er den ekstra fine merinould fra Beilla Yarns og merceriseret bomuld fra Filo Di Scorzia. Lige præcis merinoulden er valgt, fordi det har en super høj kvalitet, er blød og føles rart mod kroppen. Pullover har udviklet deres egen uld-kvalitet helt fra bunden, som bruges til bl.a. alle deres Basic Wool Jersey Jumpers. Med den specielle uld-kvalitet sikres kontinuerligt høj kvalitet for alle produkter. Pullover stræber mod at producere miljøvenlige og bæredygtige produkter, hvilket sikrer høj kvalitet og god holdbarhed. Især produktionsprocessen er vigtig, fordi nogle af Pullover trøjerne bliver fremstillet af økologisk bomuld med 3 certifikater. Produktionsprocessen er CSR certificeret og den bomuld, der bruges, er Fairtrade-certificeret.

Køb din Pullover sweater og trøje hos Axel

Vi stræber på at have et stort udvalg, så der altid er sikkerhed for, at du finder det, du søger. Vi holder vores sortiment opdateret, så vi sikrer, at vi altid har de nyeste produkter på lager, som du kan vælge imellem. Men en fed trøje fra Pullover får du et moderne look med super god holdbarhed. Pullover ønsker at skabe tøj, der er let genkendeligt, moderne og tidsløst, og som ikke går kompromis med den høje kvalitet og smarte design. Hos Axel ønsker vi at give den bedste service og bestræber os hele tiden på at blive bedre. Så har du spørgsmål til tøjet, eller har du brug for råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe.