Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Orlebar Brown

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Orlebar Brown shorts til mænd

Orlebar Brown blev grundlagt i 2007 og fokuserede i starten kun på at lave en form for badeshorts. Det skulle ikke direkte ”badeshorts” men mere agere som et par shorts, der både er smarte på stranden, ved poolen og som almindelige shorts, hvis du skal op og have noget frokost på en café. Efter kun at have haft fokus på shorts udvidede Orlebar Brown sortimentet deres kollektion med inspiration fra 1960’ernes pool-style. Manden bag mærket er fotografen Adam Brown, og hele idéen til konceptet kommer fra en af hans ferier ved et hotel med et pool-område, hvor han var nødsaget til at skifte shorts for at kunne spise i baren - og det gik bare ikke.

Orlebar Brown - stil og elegance i topklasse

Med et par Orlebar Brown shorts er du sikker på at være klædt pænt på, både når du er på ferie, på arbejde eller hjemme. Shortsene varierer i farver og materialerne hør og bomuld, så du har mulighed for at købe et par shorts til enhver lejlighed. Det gode ved Orlebar Brown shorts er, at de kan matches med mange forskellige T-shirts og trøjer, da deres design er enkelt og stilrent. Med for eksempel en sort eller hvid T-shirt kan du få et enkelt look, hvilket er super flot og elegant til en mand. Du kan også tage en afslappet skjorte og et par sneakers på for at gøre looket lidt mere friskt til de knap så formelle arrangementer. Der er masser af valgmuligheder, når du køber et par Orlebar Brown shorts.

Match dine yndlingsbukser med en Orlebar Brown T-shirt

I vores store sortiment af elegante T-shirts finder du blandt andet den flotte Orlebar Brown T-shirt, som fås i en masse varianter, alt efter hvad der er din stil. Man kan vist godt sige, at T-shirten er blevet en essentiel del af en mands garderobe i dag, og det er lige meget, om man er den stilrene type, eller om man er mere til lidt kulør eller mønster. En Orlebar Brown T-shirt er enkel, og så er den lavet i et fantastisk materiale, som giver dig en optimal komfort. Den kan både bæres alene med et smart ur eller armbånd som accessory til, eller du kan have den på under en blazer, en cardigan eller måske en skjorte, hvis det skal være lidt mere afslappet. Sæt den sammen med et par shorts, så er sommerlooket der!

Køb tøj fra Orlebar Brown online hos Axel.dk

I det eksklusive udvalg hos Axel er alt lige fra tidstypisk minimalisme over klassisk mainstream til high fashion repræsenteret, og stil og klasse er ikke blot et krav - det er en selvfølgelighed. Axel er en af de få herretøjsbutikker i Danmark, der kan tilbyde et så bredt og eksklusivt udvalg af designere, og en af disse er Orlebar Brown, som med sine kollektioner har gjort sit indtog på den internationale modescene. Kom forbi en af vores butikker og prøv tøjet på, eller kig lidt videre på vores hjemmeside efter inspiration til dit næste køb. Vores dygtige personale står klar til ar hjælpe dig.