END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

OpenClosedShoes

OpenClosedShoes
OpenClosedShoes
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

OpenClosedShoes

Er du til eksklusive materialer, gennemarbejdet kvalitet, unikke detaljer, italiensk mode og godt og gedigent håndværk? Så skal du tage et kig på det eksklusive italienske brand OpenClosedShoes. Her finder du moderne klassiske, du kan bruge i mange år frem. Modellerne er så klassiske at de er nemme at style med resten af garderoben. Brug OpenClosedShoes til både hverdag og fest, når dit look skal opgraderes til det ypperste.

OpenClosedShoes fødes

Historien om virksomheden REFAC srl der står bag brandet OpenClosedShoes begynder i 90erne i Civitanova Marche (Macerata) i Italien, hvor virksomheden producerer højkvalitets sko og specielle finishes. I starten af det nye millennium bliver det nye brand født.

Flot vintage finish

Virksomheden er specialiseret i produktionen af lædersko med en flot vintage finish. I designfrasen vælges det bedste læder og hver eneste konstruktionsdetalje tages der nøje hånd omkring. Alt er håndlavet for at sikre den bedste garanti og tilfredsstillelse for kunderne. Resultatet er et italiensk håndlavet produkt, som kombinerer komfort, stil og elegance. OpenClosedShoes fortolker markedets behov og trends ved at tilbyde en kollektion af produkter der møder den meget artikulerede kundes behov. Du får her toppen af poppen og det mest gennemarbejdede og eksklusive italienske skoprodukt, du kan forestille dig. Den flotte vintage finish bliver kun flottere med tiden, hvor læderet rigtig får lov til at komme til sin ret.

Køb OpenClosedShoes online her

Opgrader din skogarderobe med de eksklusive OpenClosedShoes sko. Gedigen gennemarbejdet kvalitet. Hos Axel finder du altid et stort udvalg af eksklusive mærker til den velklædte og kvalitetsbevidste mand. Du handler nemt online og bestiller du for over kr. 499,- giver vi fragten. Skulle varen ikke leve op til dine forventninger har du altid 14 dages returret og du har også mulighed for at bytte i en af vores to butikker.