Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Moncler Genius 1952

Moncler Genius
Moncler Genius 1952
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Fra soveposer til dunjakker

Det franske modehus Moncler, med den nye kollektion Moncler Genius 1952, er grundlagt af René Ramillon i 1952. Det opstod i byen Monestier de Clermont, heraf navnet, der ligger omkring en halv times kørsel fra Grenoble. Det begyndte med soveposer, forede hætteslag og telte, som blev brugt til bjergbestigning. Nogle år efter begyndte Moncler at lave dunjakker, der i første omgang var tænkt de fabriksansatte, så de kunne holde varmen på fabrikkerne i de franske bjerge. Men dunjakkerne havde potentiale og fik deres gennembrud til de olympiske vinterlege i Grenoble i Frankrig i 1968. I dag er Moncler et stærkt brand, og dunjakken er blevet et statussymbol. Der er med tiden kommet flere forskellige kollektioner til, og sortimentet er udvidet til sweatshirts, shorts, bukser, veste og meget mere, som den nye kollektion Moncler Genius 1952 også indeholder.

Moncler Genius 1952

Den nyeste kollektion fra Moncler er Moncler Genius 1952 eller 2 Moncler 1952, som det også kaldes, der er en del af Moncler Genius-projektet. Det er den anden kollektion under Moncler Genius-projektet, og den blev lanceret i 2017. Projektet er udtænkt af CEO og chairman Remo Ruffini, der er kendt for, at brandet bliver ved med at være en succes. Projektet er delt op i otte kollektioner eller sektioner, hver med forskellig inspiration fra designere både indenfor og udenfor huset. En del af kendetegnet ved den nye kollektion, herunder også Moncler Genius 1952, er de store logoer, der tydeligt ses på tøjet. Moncler har gennem tiden lanceret en række af kollektioner, bl.a. Moncler Grenoble i 2010, der debuterede i New York. Året før lancerede Moncler Gamme Blue, der spiller på brandets sports-DNA. Moncler Genius 1952 er sidste skud på stammen.

Stort udvalg af kvalitetstøj

Hos Axel har vi et stort udvalg fra Moncler Genius 1952. Du kan blandt andet opleve bluser, sweatshirts og veste samt shorts og bukser. Vi har også det, som det hele begyndte med, nemlig dunjakken. De kommer alle sammen i oversize, så overvej at købe tøjet i en størrelse mindre. Alt tøjet er lavet i Europa. Kendetegnet, det tydelige Moncler-logo, pryder alle dele af den nye Moncler Genius 1952-kollektion. De kommer i en klassisk, sort modefarve, der passer til din øvrige garderobe. På den måde kan du matche Moncler Genius 1952 med dit øvrige tøj, som bluser og bukser.

Køb Moncler Genius 1952 hos Axel

Er du på udkig efter et nyt fransk løft til din garderobe, er du kommet til det rette sted. Vi har samlet udvalget af bukser, shorts, bluser, sweatshirts og jakker fra modehuset Monclers nyeste kollektion Moncler Genius 1952 her på shoppen. Du får den ypperste service, når du handler online hos os. Der er selvfølgelig lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Er du ikke tilfreds med dit køb af modetøj fra Moncler Genius 1952, kan du sende det retur til os inden for 14 dage. Hvis du har spørgsmål til, hvilket tøj du skal vælge, står vores kompetente medarbejdere klar med hjælp og vejledning.