Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Masons

Mason's
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Mason’s

Klassiske, luksuriøse og trendy styles finder du her fra den italienske tøjvirksomhed Mason’s. Brandet er et af Italiens lækreste ready-to-wear brands, der designer cool bukser, chinos, jeans og meget mere til både herrer og damer. Hos Axel finder du et stort udvalg af styles fra dette brand til den kræsne mand. Hver eneste sæson udvælger vores stylister de mest cool og lækre items fra brandet, som du kan få fat i her på siden. Mason’s er allerede en favorit hos mange mænd verden over – måske bliver det også en af dine favoritter? Her hos Axel er vi i hvert fald vilde med den italienske stil, elegance og kvalitet, som kendetegner dette brand. Klik rundt på siden for at finde dine nye favorit-items i dag.

Mason’s chinos til elegante herrer

Inspirationen til de mange designs hos Mason’s kommer ikke fra det helt almindelige hverdagsliv. Nej, den kommer nemlig fra 70’ernes Italien, hvor amerikanere befandt sig i landet. Dette fik Masons, som er grundlæggeren bag mærket, til at tænke, at han ville designe tøj, som skulle afspejle de civile ledere i landet, men samtidig beholde det æstetiske, styrken og funktionaliteten, hvilket er karakteristika for militæret. Han skabte en helt unik stil, som blev moderne i mange år efter. Han kombinerede håndværk og kvalitet med funktionalitet og banebrydende designs med inspiration fra de militære ledere. Mason’s har formået at samle det væsentligste til din garderobe, som er på det højeste niveau, når det kommer til stil og materialernes kvalitet.

Mason’s chinos i luksuriøst design

Når du køber et par chinos, er det sikkert fordi du søger et par lette og luftige bukser, som passer super godt til både forår og efterår. Mason’s chinos er super elegante bomuldsbukser, der falder rigtig godt på plads omkring ens talje. På den måde behøver man ikke at gå og samle dem op hele tiden. De smalle ben giver et smart look, og samtidig er stoffet løst og blødt, så bukserne ikke klistrer sig fast til ens ben. Med et par Mason’s chinos kan man snildt holde på varmen, og samtidig kan ens hud ånde. Bukserne giver et super afslappet og stilrent look, der kan matches med alverdens T-shirts og lærredssko. Et smart bælte gør også Mason’s chinos super anvendelige til både arbejde eller fest.

Mason’s jeans, chinos og bukser online

Om du er den afslappede, fine eller mere praktiske type, så har vi helt sikkert et par bukser, jeans eller chinos til dig. Se for eksempel vores brede udvalg af Masons chinos, hvis udseende og kvalitet er helt i top. Brandets værdier er blandt andet frihed, respekt for naturen og mulighed for og pligt til at genbruge energi. Brandet har fået inspiration fra store personligheder som Che Guevara, John F. Kennedy, Gandhi og Dalai Lama. Deres indstilling er, at mænd er forskellige fra hinanden, men grundlæggende har de same værdier, som forener dem, hvilket er frihed, uafhængighed og demokrati. Mænd skal kunne hvile sig selv og på den måde repræsentere sig selv gennem stil, hvilket der er rig mulighed for med mode fra Mason’s.