END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Lanvin

Lanvin
Lanvin
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 4 Varer fundet

Lanvin til den kræsne mand

Nu kan du shoppe mode fra et af Frankrigs største og ældste haute couture modehuse på Axel.dk. Lanvin står for udpræget eksklusivitet og luksus, hvilket tiltrækker mange mode-elskende mænd. Lanvin er kendt over hele verden for deres skønne designs af både tørklæder, slips og meget andet. Kun de bedste materialer anvendes, når der skabes nye kollektioner i dette franske haute couture modehus. Så hvis du er ude efter lækker fashion, der lige er klassen over, så er du kommet til det rette sted. Vi opdaterer hele tiden vores udvalg og vælger de bedste styles fra hver kollektion, så vores kunder kan blive rigtig godt klædt på.

Lanvin til mænd i 125 år

Dette modehus kan bryste sig af at have over 125 års erfaring inden for modeverdenen. Det var kvinden Jeanne Lanvin, der i sin tid havde en drøm om at starte et ægte modehus i datidens Frankrig. Det var dog ikke nogen let opgave, for dengang fandtes der ikke engang mode, men blot tøj, som man klædte sig på med. Det fik hun dog lavet om på, og Lanvin blev således Frankrigs første modehus. Det blev en stor succes, og brandet er i dag meget elsket af både mænd og kvinder verden over. Modehuset har formået at forny sig i takt med tid og trend, men samtidig beholde sin egen stil og klasse, hvilket må være en af grundene til deres succes gennem alle årene.

Lanvin tørklæde i eksklusiv kvalitet

Vil man ikke ud og investere i en hel garderobe fra dette eksklusive modehus, men gerne have smagen af luksus, kan man med fordel starte med eksempelvis et tørklæde fra Lanvin. Deres tørklæder er særdeles populære blandt mænd. De kan peppe enhver kedelig vinterjakke op og ikke mindst give et eksklusivt touch til et look. Deres tørklæder fremstilles i ren og blød uld, der er utrolig skønt at have om halsen. Lanvin anvender kun de bedste materialer – det gælder alt fra tasker til jakkesæt, slips og halstørklæder. Så når man investerer i et tørklæde fra dette franske modehus, kan man være sikker på, at det holder i mange sæsoner fremover.

Skønne accessories og slips fra Lanvin

Her på Axel.dk har vi et stort udvalg i accessories fra dette skønne brand. Disse er alle kreeret ved brug af ægte traditionel håndværkskraft. En del af deres varer produceres i Italien, der om nogen er kendte for at have styr på ægte håndværk. Der er ingen tvivl om, at det er detaljen, der betyder noget hos dette modehus. Lanvin slips, butterflys og tørklæder er skabt med det formål at fortsætte linjen med en stærk og detaljeorienteret æstetik, som verdensbrandet holder af. Det er selv de allermindste detaljer i et oufit, der betyder noget i det store og hele. Hos Axel.dk er vi stolte af at kunne præsentere dig for mange lækre styles fra Lanvin. Husk, at vi sender dine varer gratis, når du bestiller for over 300 kr. på vores webshop. Velkommen til shopping hos Axel.dk.