Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Kenzo Sweatshirts

  • 0 Varer fundet

Kenzo T-shirts – kombinationen af Europa og Japan

Kenzo er oprindeligt et fransk luksuriøst modehus, der blev grundlagt i 1970 af den japanske designer Kenzo Takada. Han startede sin modekarriere med sin første kollektion Kenzo T-shirts. Kenzo T-shirts er i dag kendt for dets Asien- og Japan-inspireret stil. Han startede sit eventyr med at designe kvindetøj. Han åbnede sin første butik i Paris, hvor hele butikken var blevet indrettet ligesom en jungle. I 1983 lancerede han sin første Kenzo T-shirt-kollektion til mænd, der hurtigt tog verden med storm grundet dets unikke udtryk og stil. Mærket blev i 1993 opkøbt af LVMH også bedre kendt som Louis Vuitton.

Brodering, komfort og farverige kollektioner

Brandet er den dag i dag verdenskendt for sine unikke designs og kombinationer af farver, dyr og især deres brodering og printmetoder. Da de første gang lancerede deres ”Tiger”-kollektion var det med banebrydende teknikker. De formåede at brodere store motiver på deres Kenzo T-shirts uden, at det gik på kompromis med kvaliteten og komforten, når man bar dem. Denne dengang ”nye” teknik gjorde dem hurtigt til et velrenommeret brand verden over.

Kenzo T-shirts bringer junglen ind i din hverdag

Kenzo T-shirts er kendt for deres farverige jungle-inspireret stil. På langt de fleste af deres designs vil man se større eller mindre elementer, der relaterer til junglelivet. Det kan være alt fra mønstre, til farvevalget og dyrene. De har haft stor succes med at bringe liv og farver ind i enhver persons tøjstil. Man kan style deres trøjer med næsten alt. Hvis man er vant til at gå lidt pænere klædt, tilbyder Kenzo T-shirts en nem måde at få mere farve ind i sin stil og derved skabe sit eget look.

Giv din garderobe liv og fyld den med farver og unikke motiver nu

Uanset, hvilken tøjstil du har, er farver altid med til at give mere liv til din hverdag. Derfor er Kenzo T-shirts en nødvendighedsvarer i enhver persons klædeskab. Du kan nemt give et par kedelige sorte eller afvasket blå bukser helt nyt liv, hvis du blot ifører dig en farverig Kenzo T-shirt. Vi har hos Axel.dk håndplukket de bedste og pæneste trøjer. Vi holder os hele tiden opdateret på, hvad der rører på sig ude i verden, hvorfor du ofte vil opleve nye kollektioner fra spændende mærker. Det er altid svært at vurdere, hvor lang eller kort, stram eller løs, en T-shirt skal være. Derfor står vi altid klar til at give dig den bedste rådgivning til netop din stil. Gå på opdagelse i junglen nu og find din favorit.