Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Jonas Studio

Jonas Studio
Jonas Studio
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Jonas Studio

Vi udtrykker os gennem vores beklædning. Så hvorfor ikke gå all in og vis verden, hvem du er med en personlig stil? Det populære brand, Jonas Studio, har med deres moderne smykker, gjort det nemmere for stilbevidste mænd i hele verden at kreere et fuldendt look med tjek på detaljen. Smykkerne er udtryksfulde, men tidløse og kan bruges til at sætte et sidste præg på dit look. Her i Axel er vi vilde med Jonas Studio – deres moderne smykker udgør en raffineret detalje, som i løbet af få sekunder kan ændre dit udtryk fuldstændigt. Så er du på udkig efter noget nyt, som du kan opgradere dit look med, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Jonas Studio, siden 1987

Jonas Studio har siden 1987 designet smykker til stilsikre mænd i hele verden. Det er en familieejet virksomhed, som har hjemme i New York. Familien deler en fælles passion for smykker og står for den kreative proces og selve udviklingen af smykkerne. I designudviklingen finder de stor inspiration i byen New York, og smykkerne afspejler den diversitet og de spændende karakterer, som man altid støder på i storbyen. Jonas Studio har et brændende ønske om at oversætte kunst til bærbare og udtryksfulde smykker i et tidløst design, som alle mænd kan bruge. Og det må man sige, at de har formået – særligt er Jonas Studio kendt for deres mange fede armbånd, som du finder et bredt udvalg af her på siden.

Kvalitetssmykker – til alle mænd

Jonas Studio er kendt for at kreere smykker af høj kvalitet, som den stilbevidste mand kan få glæde af mange år frem i tiden. Metal, sten og krystaller indgår som regel i materialevalget, hvilket i sidste ende er med til at give smykkerne et meget råt og maskulint udtryk. Alle materialerne bliver nøje udvalgt af Jonas Studios team for således at sikre, at smykkerne udelukkende fremstilles af materialer af højeste kvalitet. Smykkerne afspejler de mange forskellige karakterer og typer, som findes i byen – alle har hver deres unikke karaktertræk og egenskaber – og det samme gør sig gældende for Jonas Studios smykker. Da der findes et hav af forskellige styles, har du rig mulighed for at finde et armbånd, som passer til din personlige stil eller dit humør på dagen.

Stort udvalg og god service

Her i Axel finder du altid et stort udvalg af Jonas Studios smykker, som du med fordel kan bruge til at opgradere dit look med. Vi sætter en ære i at udvælge de forskellige produkter, som du finder i vores shop, og du kan derfor vide dig sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi er særligt stolte af at føre Jonas Studios smykker, da vi ved, at de ligesom os, kun ønsker at præsentere deres kundeskare for ærlige og engagerede produkter. Er du det mindste i tvivl om, hvad du skal vælge, så er du er altid velkommen til at kontakte vores professionelle og imødekommende personale. Vi tager os altid den nødvendige tid til at besvare vores kunders spørgsmål – det uanset om det handler om mode, vejledning, styling-tips, onlinekøb, ekspedering eller andet.