Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Johnny Love

Johnny Love
Johnny Love
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Johnny Love - klæd dig lidt skarpere på

Dette populære tøjbrand ved navn Johnni Love blev i 2006 skabt af nordmanden Johnny Vinnem med det éne formål at skabe tøj, der kunne få mænd til at klæde sig lidt skarpere på til hverdag. Han ønskede at udviske grænsen mellem formel og casual påklædning, så det ene ikke længere skulle udelukke det andet - og det må man sige er lykkedes den talentfulde norske designer til fulde. Han har skabt et tøjbrand, der indeholder enkelt, eksklusivt og tidløst hverdagstøj af lækre kvalitetsmaterialer. Farverne er holdt diskrete og stilfulde, og der er især kræset for de små detaljer. Idéen om at gøre hverdagen lidt mere stilet har skabt stor succes, og det er ikke bare i hjemlandet. I dag er Johnny Love storsælgende i hele Skandinavien, Europa, Canada, Rusland og USA.

Johnny Love jakke - med inspiration fra Norges kulde

De fleste kender det norske tøjbrand for deres populære Johnny Love jakke, frakker og windbreakers, som er et naturligt resultat af de udfordringer, som vejret i Norge byder på. Med hård blæst, silende regn og lange, kolde vintre fulde af sne har brandet som det mest naturlige kreeret en eksklusiv kollektion af den lækre Johnny Love jakke, der kan modstå disse udfordringer uden at gå på kompromis med det flotte design. Det skyldes blandt andet de velvalgte materialer samt forarbejdningen og håndværket, der finder sted under produktionen, som i øvrigt foregår i Europa under forhold, der tilgodeser både miljø og ansatte på bedst mulig vis.

Alt fra jakker til luksus jeans fra Johnny Love

Ud over de populære Johnni Love jakker har brandet desuden opbygget en stor kollektion af alt lige fra jeans, bukser og shorts til T-shirts og sweatshirts. Fælles for alle deres produkter er høj kvalitet og lækkert, stilfuldt design, der kan klæde enhver mand skarpt på til både hverdag og fest. Når du køber tøj fra Johnny Love, får du tøj, der har et specielt touch af attitude og streetwear, og som samtidig repræsenterer den klassiske herremode, som vi kan lide den. Det hele startede med, at han faktisk var utilfreds med det tøj, man kunne købe i butikkerne, så han besluttede sig for selv at designe noget, og det kom der også noget ud af for vennerne. De fik nemlig også designet tøj. Efter nogle år blev han tilbudt at være med i en konkurrence i Paris, og herefter har han fået mere og mere succes.

Køb Johnny Love jakke og frakker hos Axel.dk

Hos Axel vægter vi højt at kunne tilbyde dig et spændende udvalg af Johnny Love jakker og de mange andre lækre produkter fra dette brand. Vi holder desuden skarpt øje med nyheder fra dette spændende brand og forsøger at holde vores shop opdateret, så du altid er sikker på at kunne vælge mellem de nyeste og lækreste varer fra Johnny Love. Vil du hellere se deres produkter, er du velkommen til at komme forbi en af vores butikker.