Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

IH Nom Uh Nit

Ih Nom Uh Nit
Ih Nom Uh Nit
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Sammensmeltningen af streetwear og couture

IH NOM UH NIT blev grundlagt i 2015, hvor de lancerede deres første kollektion. Under ledelse af den fantasifulde kreative direktør og drivkraft bag mærket, Chaz Jordan, er luksusmærket i dag blevet kendt for sin moderne tilgang til den europæiske high-fashion. IH NOM UH NIT inkorporerer uventede grafiske temaer og farver, der sammensmelter streetwear med couture. Det der gør IH NOM UH NIT så unikt, er den interessante sammenstilling af enkle rene linjer kombineret med Jordans øje for højkvalitetsmaterialer og interessante teksturer. Linjen spænder fra eksotiske pelse og couture-pieces til afslappede joggingbukser og grafiske t-shirts. IH HOM UH NIT er indbegrebet af ubesværet couture. Der er derfor med garanti noget for enhver smag blandt denne kollektion.

Tøj med en særlig inspirationskilde

Jordans interesse for kunst, musik, mode og film skinner tydeligt i gennem på hans styles. IH NOM UH NIT SS18 kollektion dekoreres blandt andet med portrætbilleder, pailletter og tekstprints. Det er statement pieces som tilføjer et strejf af dramatik til din garderobe. En særlig stor inspirationskilde for IH NOM UH NIT er, film. Her kan der for eksempel nævnes den enorme succesfilm, Scarface med Al Pacino i hovedrollen. IH NOM UH NIT SS19-kollektion har også taget udgangspunkt i filmen, Midtnight Special. Her følger temaet i kollektionen filmens historie, hvor en far ofrer alt for at få hans søn med ekstraordinære evner bragt i sikkerhed. Kollektionen bærer tydelige præg af det science fiction-univers der findes i filmen. Den unikke inspirationskilde har sikret IH NOM UH NITs store succes på markedet og en enorm fanskare blandt flere kendte personligheder, herunder model Hailey Baldwin, skuespiller Michael B Jordan og rapper 2 Chainz.

Se vores udvalg af t-shirts, bukser og sweatshirts fra IH NOM UH NIT

Blandt vores udvalg fra IH NOM UH NIT finder et varieret udvalg af afslappede t-shirts, bukser og sweatshirts, som er designet med en simpel farvepalette. Selvom udtrykket er simpelt og afslappet, så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten og materialerne er af højeste kvalitet. Du finder blandt andet et par super komfortable sweatpants i bomuld, som er perfekte til en weekend på sofaen. Desuden har vi udvalgt eksklusive hoodies og t-shirts i lækkert og blødt bomuld med moderne og unikke prints. Deres styles er perfekte til hverdagen, når du gerne vil gå behageligt og stilfuldt klædt.

Køb IH NOM UH NIT hos Axel.dk

Er du på udkig efter IH NOM UH NIT, så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet de fedeste styles fra IH NOM UH NIT her på shoppen. Vi gør altid vores ypperste for at tilbyde dig en upåklagelig service, når du handler online. Derfor har vi selvfølgelig lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Så er du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du sende det retur til os indenfor 14 dage. Har du spørgsmål til vores varer eller har du brug for hjælp og vejledning? Så tag gerne fat i vores fashionable medarbejdere – vi står klar til at hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål.