Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Garrett Leight

Garrett Leight
Garrett Leight
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Garrett Leight

Hos Axel finder du et stort udvalg af modesolbriller fra den populære brilledesigner Garrett Leight. Garret Leight er kendt for sine stilrene designs, som mænd verden over har taget til sig med velbehag. Blandt designerens ikoniske solbriller hersker de runde former, som igen i år går rent hjem hos langt de fleste. Det runde stel er enkelt og elegant i sit udtryk og passer godt til den klassiske mand, der har lidt kant. Grundet det elegante design er Garrett Leight's solbriller yderst alsidige, da de fungerer godt til både det formelle look og det mere afslappede sommerlook.

Garrett Leight, siden 2009

Garrett Leight blev i 1984 født i solrige Californien – mere nøjagtigt Venice Beach. Hans barndom var i høj grad præget af sport og strand, men om muligt var der noget andet, som fyldte endnu mere. Som søn af stifterne til Oliver Peoples, voksede han nemlig op i en familie, hvor passionen for briller og solbriller var udtalt. Efter nogle år væk fra branchen vendte Garrett Leight tilbage til sine rødder i 2009, hvor han åbnede sin første butik i Venice Beach. Med et unikt udvalg af specialvarer fra hele verden, heriblandt vintage briller og moderne solbriller, voksede brandet sig hurtigt stort. I dag føres Garrett Leights solbriller over hele verden, og vi er i Axel utroligt stolte af at have det populære brand liggende på vores hylder.

Find de perfekte solbriller

Når den danske sommer endelig melder sin ankomst, så er det på tide at finde solbrillerne frem. Dit valg af solbriller kommer selvfølgelig først og fremmest an på din personlige stil og præferencer. Ønsker du at skabe et sofistikeret sommerlook med et par stilrene solbriller, eller er du mere til de vovede og iøjnefaldende designs? Du kan også med fordel udnytte chancen til at skeje lidt ud og bruge dine nye solbriller til at skabe en kontrast til din sædvanlige stil. Er din stil normalvis meget subtil og sofistikeret, kan du skabe en fed kontrast ved at vælge en mere markant og maskulin brille. Når det er sagt, så er det selvfølgelig altid en god ide at gå efter en brilleform, som passer til netop din ansigtsform. Her er den runde brille en taknemmelig form, da den som tommelfingerregel siges at passe til alle.

Stort udvalg og god service

Hos Axel finder du altid et bredt udvalg af solbriller fra Garrett Leight, så uanset hvilken stilart du foretrækker, har du rig mulighed for at finde noget, som falder i din smag. Vi sætter en ære i at følge med i tidens største trends og tendenser, og du præsenteres derfor udelukkede for et opdateret sortiment af sæsonaktuelle styles fra Garrett Leight. Vi udvælger nøje de forskellige solbriller, som du finder her på siden, for således at sikre, at de alle lever op til vores høje krav til både design og kvalitet. Skulle du være det mindste i tvivl om, hvilket par Garrett Leight solbriller du skal vælge, så er du er altid velkommen til at kontakte vores professionelle og imødekommende personale. Vi tager os altid den nødvendige tid til at besvare vores kunders spørgsmål – det uanset om det handler om mode, vejledning, styling-tips, onlinekøb, ekspedering eller andet.