Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Elia Maurizi

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Elia Maurizi – Dedikeret til skotøj i bedste kvalitet og komfort

Dette er skotøj skabt af en ung designer, som også har lagt navn til brandet, nemlig Elia Maurizi. Han har bygget brandet op omkring en god blanding af innovation, en forkærlighed for lækre detaljer, samt godt håndværk. Det kommer også tydeligt frem, så snart du får et par Elia Maurizi sko på fødderne – det er ren forkælelse for dine fødder, og så er de ovenikøbet både pæne og elegante at se på. Du får et par sko, der både er komfortable at have på, men som samtidig giver dit outfit et skarpt look. Kig dig omkring online hos Axel.dk for at se udvalget.

Skoene fra Elia Maurizi er ikke bare fodtøj, det er så meget mere

Elia Maurizi har dedikeret sin kollektion til det at være lidt provokerende, og at man ikke vil defineres som værende i en bestemt kasse. Det er provokerende kunststykker samt designobjekter, der skaber et cool udtryk, lige gyldig hvem der bærer dem. Alle skoene har et touch af at være håndlavede og spænder vidt fra helt simple former til brugen af yderst sofistikerede materialer. Den familiedrevet virksomhed er kendt for netop dette samt deres fodtøj af allerhøjeste kvalitet.

Elia Maurizi sko og støvler har en elegant kant og er en klar go-to

Der er intet som et par støvler eller sko, der kan pifte et outfit op, og med et par sko eller støvler fra Elia Maurizi bliver det ovenikøbet nemt. Sko er en fed accessory, og derfor vil et par fra Elia Maurizi uden tvivl være et godt bud på et go-to brand, der sikre dig et par smarte sko eller støvler. Det er mode af allerbedste støbning, og så er de ovenikøbet enormt behagelige at have på – så du kan altså både se skarp ud og samtidig være på farten hele dagen uden at få ømme fødder.

Du finder både Elia Maurizi støvler og sko online hos Axel.dk

Hvad end du er på udkig efter af sko, så finder du et bredt udvalg her på siden. Er det sko til kontoret, der giver en rå kant til dit look? Eller er du på udkig efter vinterstøvler, der holder dine fødder varme og tørre, men som samtidig ser godt ud? Så er Elia Maurizi et virkelig godt bud på et brand, du bør kigge ekstra meget efter. Du finder flere forskellige styles i forskellige materialer, og som alle har hvert sit udtryk. Det kunne være et par Elia Maurizi støvler i ruskind, eller et par sko i læder. Vi hos Axel.dk er stolte af at være forhandler af dette brand, og vi håber, at du vil blive ligeså glad for brandet som vi er.