Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Dior

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Dior

Eksklusivitet, elegance og god stil kan med rette beskrive det franske mærke Dior. Dette haute couture-modehus har gennem mere end 6 årtier skabt kreation efter kreation til mode-elskere verden over. På Axel.dk kan du nu få fat i undertøjskollektionen fra dette skønne brand. Dior undertøj kendes på den gode kvalitet, det behagelige fit og ikke mindst den smarte logokant, der kan være med til at understrege en cool og high class-stil. Hos Axel.dk forhandler vi Dior tights og boxers til en absolut billig pris. På den måde gør vi det muligt for de modeinteresserede mænd at få fat i et design fra det populære franske modehus uden at skulle have den helt store pung frem.

Eksklusivt design fra Dior

Det hele startede i 1946 da Christian Dior startede et ny modehus, der skulle skabe haute couture til det mode-elskende folk. Det var selvfølgelig i Paris’ fornemste gader, at det hele startede, og hvor kreativitet og nye idéer fik lov til at blomstre i efterkrigstidens Frankrig. Det var nye tider, og der var plads til nyskabelse og ikke mindst luksuriøse designs, der kunne være med til at tilføre hverdag lidt mere elegance og ikke mindst sjov. Dior var meget hurtigt efter åbningen med til diverse modeshows, hvor de præsenterede deres anderledes og banebrydende kollektioner med luksuriøs mode. Tøjet henvendte sig dengang til de meget rige folk, men i dag kan de fleste med interesse erhverve sig et item eller to til garderoben.

Dior tights til mænd

Hos Axel.dk forhandler vi tights fra Dior til mænd. I dag går rigtig mange mænd op i, hvilke underbukser de går med – undertøj er ikke mere blot undertøj. Der er mange kriterier, der skal opfyldes, for at et par tights kan blive en mands favorit. Det synes vi her på Axel.dk, at Dior har givet et rigtig godt bud på! Det franske modehus kreerer enkle og stilfulde tights og boxers til deres undertøjskollektioner. Her er der fokus på, at kvaliteten skal være helt i top. Man skal kunne bære deres tights en hel dag uden, at man overhovedet tænker på, at man har dem på! Derudover er deres materialevalg, selv i deres undertøjskollektioner, ikke tilfældigt. Her bruges udelukkende den lækreste bomuld i den skønneste kvalitet.

Dior boxers med logokant

En vigtig feature ved Diors boxers og tights er deres cool logokant. Med logokanten kan man signalere sans for kvalitet og modebevidsthed. De fleste mænd ved hvad de vil have, og hvad der er kvalitet for dem, og det må man gerne vise frem! Et par boxers eller tights fra dette franske modehus kan således være prikken over i’et på et lækkert og stilfuldt sæt tøj, hvor der er tænkt over detaljen. Når du køber undertøj til mænd fra Dior, kan du med fordel købe en størrelse større end normalt, da de tenderer til at være en smule små i størrelserne. Husk at når du køber for over 300 kr. her på vores webshop, sender vi dine varer gratis til dig. Velkommen til shopping hos Axel.dk!