END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Diemme

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Diemme sko til elegante mænd

Leder du efter et par elegante og luksuriøse sko i høj kvalitet, skal du kigge lidt nærmere på skoene fra dette brand. Diemme sko bliver produceret i Italien og har en italiensk charme over sig, som ikke ses mange andre steder. Fabrikken befinder sig i Óne di Fonte og gør brug af 20 års erfaring inden for både jagt, bjergbestigning, trekking samt deres egen ekspertise. De har nemlig produceret for kendte brands som Chanel, Bottega, Gucci, Maison Martin Margiela og andre og har dermed masser af erfaring samt ekspertise. Derfor kan du være helt sikker på at få et kvalitetsprodukt i topklasse, når du køber et par Diemme sko. Med sko fra Diemme kommer du langt frem i livet - det er nemlig ordentlige herresko.

Grundlagt i 1992 af to brødre - Diemme

Virksomheden tog sine første skridt tilbage i 1992, da de to brødre, Maico og Dennis, Signor grundlagde Diemme. Selve passionen for produktionen af støvler ligger især dybt hos Dennis, der tilbage i 1983 allerede som 13-årig begyndte at arbejde på en fabrik, hvor han var med til at producere jagtsko. Ikke alene havde han en stor passion for sko. Han var også utrolig nysgerrig, og denne nysgerrighed kom fra hans bedstefar, som selv arbejdede i skoindustrien i mange år. Her arbejdede han i en af de mest berømte og historiske italienske fabrikker, nemlig Calzaturificio Rondini, hvis fornavn Diemme også bruger i dag.

Du finder et bredt udvalg af Diemme sko hos Axel

Når du køber Diemme sko, kan du både få jagt- og bjergbestigningsstøvler, som er tilpasset til hverdagsbrug samt sneakers og lettere fodtøj. Hos Axel har vi håndplukket lækre sko og støvler fra dette elegante og eksklusive italienske brand, så du har muligheden for at finde netop det par sko, som passer bedst til dig. Diemme har en ambition, når de producerer sko, og det er at producere varer af højeste kvalitet, som har en exceptionel komfort og et innovativt design. Desuden skal de have et elegant og klassisk ydre, som passer til ethvert outfit. Skoenes materiale er desuden helt unikt i sig selv, da læderet kommer fra italienske garverier samt verdenskendte garverier som Charles F. Stead og Horween Leather Co. Så du skal overhovedet ikke bekymre dig om kvaliteten, for den er nemlig helt i top!

Køb sko fra Diemme online hos Axel.dk

Hos Axel finder du et eksklusivt udvalg af designertøj til mænd fra førende modehuse i verden, og vi er en af de få modetøjsbutikker i Danmark, der kan tilbyde dig dette. Så vil du helst investere i klassisk minimalistisk såvel som high fashion modetøj fra brands fra hele verden, skal du komme til os. Vi går nemlig ikke på kompromis med god stil, luksus og ypperlig kvalitet. Se f.eks. vores brede udvalg af stilrene sko fra Diemme lige her i vores webshop eller kom forbi en af vores butikker og prøv skoene på. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at kigge lidt videre på vores hjemmeside efter flere lækre produkter fra populære brands.