Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Calvin Klein Jeans

Calvin Klein Jeans
Calvin Klein Jeans
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Et af verdens førende modebrands

Calvin Klein er et af de førende modebrands i verden. Det blev grundlagt af Calvin Klein, som afholdte sit første modeshow tilbage i 1970. Efterfølgende kom hans navn kom på alles læber. I 1971 var Calvin Klein bukserne allerede en stor succes som revolutionerede jeans-moden. Sidenhen eksploderede designerens succes med den ene pris efter den anden. I 2002 valgte Klein dog at sælge virksomheden videre. Calvin Klein designer high-end mode og mange andre produkter til mænd og kvinder verden over. Calvin Klein Jeans er et af deres tre underbrands, som alle har deres helt egen målgruppe og identitet. Calvin Klein Jeans er kendt for deres meget minimalistiske og forførende æstetik, som er anerkendt hos mange forbrugere og kendte personligheder. Calvin Klein Jeans har altid været en drivkraft i modebranchen og er berømt for sin mindeværdige reklamer og innovative denimdesigns. Senest lykkedes det Calvin Klein Jeans at få alle Kardashian og Kylie søstrene med i deres kampagne. Videoen gik viralt og lå nummer et over de mest sete YouTube-reklamer.

Hvad kendetegner brandet?

Den minimalistiske stil skinner igennem på Calvin Klein Jeans kollektionen, som er den afslappede udgave af Calvin Klein brandet med en stor forkærlighed for denimmaterialet. Calvin Klein Jeans er kendt for de unikke detaljer, højkvalitets materialer og finish, innovative logo detaljer, og en ekstraordinær pasform og komfort. Tøjet har et ubesværet og rent udtryk med et element af edginess er essensen af mærket. De simple og rene linjer kendetegner i særdeleshed Calvin Klein Jeans, som gør deres items til must haves i enhver moderne mands garderobe. Calvin Klein Jeans kan matches med ALT. Det velkendte CK pryder brystet på flere af deres t-shirts og trøjer, så det er i særdeleshed et brand der ikke er til at tage fejl af. Sortimentet dækker alt fra jeans, t-shits, denimjakker og trøjer, og du finder et stort udvalg hos Axel.

Stort udvalg af Calvin Klein Jeans bukser, t-shirts og trøjer

Vi har samlet et stort udvalg af Calvin Klein bukser, denimjakker, t-shirts og trøjer. Fælles for alle Calvin Klein Jeans produkter er, at de ikke går på kompromis med kvalitet og design. Du finder blandt andet skinny jeans og lækre shorts med moderne slid og en behagelig stretch, så de er til at have på hele dagen. Desuden finder du casuel t-shirts i hvid, sort og grå, som er både komfortable og stilede. Match t-shirten med en af vores lækre denim jakker i 100 % bomuld.

Køb Calvin Klein Jeans hos Axel.dk

Er du på udkig efter designertøj fra Calvin Klein Jeans, så er du kommet til det rette sted. Vi gør altid vores ypperste for at tilbyde dig en upåklagelig service, når du handler hos Axel.dk. Derfor har vi selvfølgelig lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Så er du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du sende dine varer retur til os indenfor 14 dage. Har du spørgsmål til vores varer eller har du brug for hjælp og vejledning? Så tag gerne fat i vores kompetente medarbejdere – vi står klar til at hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål.