END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Blackbarrett by Neil Barrett

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

En moderne streetwear-inspireret kollektion

Blackbarrett er designet af den engelske designer, Neil Barrett. Hans interesse for mode begyndte allerede i en meget tidlig alder, da design altid har været en stor del af familiens DNA. Han har tidligere arbejdet for både Gucci og Prada, og er i dag et anerkendt modeikon. Blackbarrett-kollektionen har samme æstetik som Barretts hovedkollektion, men med et mere sporty og moderne udtryk. Kollektionen bærer tydelige præg af Barretts særlige kendetegn. Målet har været at skabe en moderne og tidløs kollektion som dækker over alt hvad den moderne mand har brug for i garderoben. Stilen er streetwear-inspireret og sporty. Blackbarrett tilføjer med garanti kant til din garderobe.

Blackbarrett er sammensmeltningen af fashion og fitness

Neil Barrett er med denne kollektion trådt ind i den atletiske modehistorie. Blackbarrett bygger bro mellem sport og mode. Barrett kombinerer luksuriøse stoffer og uovertruffet Italiensk håndværk med højteknologiske sportsbeklædning og en fremtidstænkende tilgang til den moderne mands garderobe. Han har haft stort fokus på at skabe designs der har den rette pasform og snit, så den klæder mandekroppen på bedst mulig vis. Blackbarretts særlige kendetegn er de klassiske Barrett mønstre og geometriske former, herunder skabe kanter, striber og takkede vinkler. Desuden er han en ”uden-logo designer”, det vil sige at hans sportskollektion gør det muligt at gå i fitnesscenteret uden at have et stort logo henover brystet. Det er ret unikt, da rigtig mange producenter af sportstøj bruger logoer i stor stil. 
Barretts fokus er at tøjet sidder godt og ser godt ud, og ikke at det skal identificeres med et bestemt brand. Blackbarrett-kollektionen indeholder alt det du har brug for, når du skal træne og være aktiv. Men tøjet ser ikke kun godt ud i fitnesscenteret, det er også helt perfekt til en afslappende søndag eftermiddag på sofaen eller endda en tur på café med vennerne. Det er sportstøj, som alligevel ikke er alt for sporty.

Stort udvalg af t-shirts, sweatshirts og jakker

Blandt sortimentet fra Blackbarrett finder du t-shirts, sweatshirts, jakker og bukser. Kollektionen bærer meget tydelige præg af en humoristisk og moderne tilgang til design. Blandt andet finder du edderkopper og rumvæsner på flere styles, som giver designet kant og karakter. En simpel farvepalette giver Blackbarrett et enkelt og afslappet udtryk. Vi har samlet alt det bedste fra denne ikoniske kollektion, så klik dig igennem vores udvalg og lad dig inspirere.

Køb Blackbarrett hos Axel.dk

Uanset om du er på udkig efter en casual t-shirt eller en sporty sweatshirt, så finder du det hos Axel.dk. Vi har nemlig samlet de fedeste styles fra Blackbarrett her på shoppen. Vi ønsker altid at tilbyde dig en fænomenal service, når du handler online. Derfor har vi selvfølgelig lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Så er du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du sende det retur til os indenfor 14 dage. Har du spørgsmål til vores varer eller har du brug for hjælp og vejledning? Så tag gerne fat i vores kompetente medarbejdere – vi står klar til at hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål.