Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Birkenstock

Birkenstock
Birkenstock
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Birkenstock sandaler – fodens bedste ven

Birkenstock sandaler er indbegrebet af godt skohåndværk. Birkenstock er blevet berømte for sine korksåler, som følger fodens naturlige form. Filosofien bag brandet er at bruge naturen som guide til designet for at give foden den opmærksomhed den fortjener. Med ordene tradition, innovation og fascination har Birkenstock gjort de fodformede slippers eller ”birkies”, som nogle ynder at kalde dem, populære igen og igen. Og Birkenstock sandaler er ikke kun til dem, der tænker på deres fødder ve og vel – Birkenstock fås i en utal af lækre modefarver og har Heidi Klum som eksklusiv designer – og hvem vil så ikke bære de fornuftige og moderne slippers?

Birkenstock har deres rødder i Tyskland og founded af hr. Johann Adam Birkenstock i 1774, som er registreret som ”subject and shoemaker” og har mere end 230 års erfaring i at lave sandaler og sko. Sidenhen har generationer fra en Konrad til en Karl udviklet sandaler med fokus på forbrugeren, og Birkenstock bliver aldrig trætte af at udvikle sig. I 1967 blev sandalerne opdaget af amerikaneren Margot Fraser, der bragte og importerede Birkenstock til USA. Sandalerne spredte sig hurtigt fra flower-power-børnene og helse-freaks til high school kids, læger og tandlæger, til fashionistaer og til os, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken pasform eller stil.

Køb de hippe ”birkies” på axel.dk eller kom ned i din nærmeste Axel butik for at prøve fodens absolutte ven! Vi lover, at du ikke bliver skuffet.