Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Amov

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

AMOV - A Man Of Value

Try not to become a man of succes, but rather A Man Of Value. Det er Albert Einsteins berømte slogan, der står bag navnet AMOV apparel. Men A Man Of Value er mere end bare et kækt payoff! Det er idéen om at skabe værdi i verden og gøre en vigtig forskel. AMOV er et nyt og innovativt dansk bæredygtigt tøjmærke til både mænd og kvinder med en kollektion af t-shirts, cardigans og sweatshirts. Vær med til at gøre en forskel ved at købe tøj fra AMOV apparel.

Sådan startede AMOV Apparel

Manden bag er Kasper Eis. Kasper sad i et succesfuldt og travlt job som CEO for et dansk børnetøjsmærke. D. 12. juli 2013 købte han en notesbog i Munich lufthavn. Efter endnu en stresset dag på jobbet følte han et behov for forandring. Hans kone fik kræft i slut 2012 og Kasper begyndte at kigge anderledes på sit professionelle liv. Hans konklusion var klar: Han brugte for meget tid på at opnå succes – og for lidt tid på mennesker og projekter, der betød noget for ham.

Principper fra hjertet

Så på det fly hjem fra Munich startede Kasper med at nedskrive nogle af sine principper for AMOV. Han ville kombinere det at gøre godt med at gøre forretning. Nogle af de vigtigste principper lyder ”ønske om at skabe selskab, der bruger en stor del af ”midlerne” på velgørende formål”, ”ønske om at skabe et selskab, der skaber en bevægelse i befolkningen”, ”Ikke kun succes, men opnå værdiskabelse”.

Når forretningen rigtig giver mening

Det står helt klart, at AMOV apparel ikke bare er en hvilken som helst forretning. Her er den største drøm ikke store tal på bundlinjen, men derimod balance. Balance forstået på den måde, at der skal være mere balance i verden og i det personlige arbejdsliv. AMOV arbejder ud fra følgende principper: Alle materialer er af økologisk GOTS certificeret bomuld eller økologisk uld. Produkterne har den strengeste økologiske certificering, da tanken bag er at minimere den skade, vi gør på verden. AMOV har et ”Earn Back System” og et ”profit matching” synspunkt på det at drive forretning. Hver gang firmaet tjener en dollar, giver de en dollar væk til velgørende formål. Den første kollektion støtter fx op omkring Fair Welcome, som viser medmenneskelighed til de flygtninge, der lige nu i 2016 ankommer til Europa. AMOV har fokus på slow fashion. Lækre kvalitetsprodukter, du kan bruge i lang tid. I den forbindelse tilbyder brandet et unikt genbrugssystem. Det betyder, at hver kollektion har et lille mærke på hvert stykke tøj, så du kan se hvornår tøjet stammer fra. Bag på dette mærke finder du en unik kode, som du kan taste ind online og gensælge tøjet og dermed være med til at give det et liv i nye hænder, når du er færdig med at bruge det. Til den unikke kode kan du også fortælle, hvad du har oplevet med tøjet. På den måde forsøger firmaet at giver produkterne en meget lang livstid. Endelig er tøjet enkelt i sin fremtoning, men gode detaljer. Med hvert produkt følger en lille denim lap, som du enten kan bruge til pynt eller som oprindeligt tiltænkt: til at reparer dit AMOV tøj med og dermed forlænge levetiden.

Køb AMOV tøj hos AXEL

Hos Axel byder vi dette nye brand stort velkommen. AMOV tøj er kvalitet til fingerspidserne. Både tøjet og Kasper har ramt os i hjertet og vi håber, at du vil tage rigtig godt imod AMOV. Gør en forskel og lad dit næste tøjkøb være fra AMOV.