Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Jeans og cowboybukser

Vælg Brand

  • 36 Varer fundet

Mangler du et par lækre jeans?

Når nogle taler om ”the one thing that all people own”, så ved du sikkert allerede, hvad de taler om. Det er nemlig omdrejningspunktet i næsten alles garderobe, og det er både hos det mandlige og kvindelig køn. Ved du det? Nemlig, det er et par jeans. Uanset hvilken stil du kører, og hvad du er til, er de helt sikkert et must have i din garderobe. Tænk ikke over hverken din alder, stil eller kropsform - du kan nemlig slet ikke få for mange! Derfor har vi samlet et bredt udvalg af lækre jeans fra mærker som Sartoria Tramarossa, Calvin Klein, Dondup og mange andre, så du bare kan shoppe amok og udvide din garderobe på den bedste måde. Du kan kombinere dem med utrolig mange typer overtøj i alle slags farver, selv en denim skjorte som passer til både sorte og blå jeans.

Jeans til mænd - mere end bare denim

Vi skal helt tilbage til 1872 for at se, hvornår jeans faktisk blev opfundet. Det var nemlig selveste Levi Strauss, der kom på idéen at lave et par bukser i cowboystof. Den tyske immigrant slog sig ned i San Fransisco i guldgraverområdet, og her åbnede han en butik, der skulle sælge tøj til guldgraverne, arbejdere og cowboys. Her påbegyndte han et samarbejde med en skrædder, og sammen gik de i gang med at producere bukser i dette helt nye materiale, nemlig denim. De berømte cowboybukser blev født med nitter ved lommerne og ekstra forstærkning i linningen - og de var bare slidstærke, ingen tvivl om det! Dette fede design var ikke længe om at komme ud til andre, så i 1960’erne var det hele ungdomsgenerationen, der gik med disse lækre jeans.

Skab rammen for netop dit look med et par jeans

Disse par bukser er virkelig blevet en stor succes blandt mænd i alle aldre, og tilmed på tværs af både stil og kultur. De kan nemlig være med til at skabe rammen om netop det look, som man ønsker at skabe. Et par jeans er fantastiske, hvis man ønsker en beklædningsdel, der er basic. De passer nemlig til alle lejligheder, og det er uanset, om det er fest, fritid, job eller hverdag. Der er ikke det, du ikke kan bruge dem til. Vil du gerne have et afslappet look, så kombiner dem med en smart crewneck og et par snøresko. Vil du hellere have et formelt look, kan du nemt tage en diskret skjorte på, som helt sikkert vil stå godt til denim-stoffet og et par business sko i kvalitets læder. Der er vitterligt ingen grænser for, hvad du kan sætte sammen med et par jeans. De talvise modeller og designs gør det desuden nemmere for dig at finde netop det par, der passer til dig.

Køb jeans og andre bukser online hos Axel.dk

Uanset hvilken kropsform, alder og stil, du har, kan du simpelthen ikke få for mange jeans. Hos Axel har vi samlet et bredt og spændende udvalg af jeans, som strækker sig over alt fra de mere løse løse modeller til de moderne slim fit jeans, og du kan få dem i en masse forskellige farver og vaske. Kom forbi en af vores butikker og se vores udvalg eller kig lidt videre på vores webshop. Du er desuden velkommen til at kontakte vores personale, hvis du har spørgsmål.