Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023

Made 2 Measure Event

Kom til en eksklusiv event. Skal du giftes? - til bryllup? Gallafest på gymnasiet? Til konfirmation eller fødselsdag? Gør sættet personligt, eller til en del af en uforglemmelig dag ved at få broderet bryllupsdato, fødselsdato, navn, motto, eller blot initialer i foeret.
Made 2 Measure

MAKE THE CUT

MADE 2 MEASURE
men’s tailoring for spring/summer

16. APRIL fra kl. 9:30 til 19:00

Book en tid ved vores Master Tailor BEAU VAN GILS

Henvendelse i AXEL Aarhus eller

Telefon: 86 76 07 77
Email: [email protected]

Hvornår er personal tailoring en oplagt løsning?

Når du ønsker noget helt personligt indenfor en overskuelig tidshorisont. Derudover kan du få et jakkesæt med alle de detaljer, der normalt ikke er tilgængelige på en ”stangvare”. Personal tailoring er også en oplagt løsning, hvis du har ”skæve mål” såsom længere arme eller ben end gennemsnittet.

Hvor personligt kan det blive?

Så personligt som du vil have det. Du kan få dit navn broderet i foeret, selv Vælge knapper, kontrastsyninger og meget, meget mere.

Hvad er den største forskel på personal tailoring og et skræddersyet jakkesæt?

Prisen! Det er en langt billigere løsning – uden at der bliver slækket på Hverken stil eller kvalitet. Vi måler, prøver og retter til - og skulle der, mod forventning, være lidt ekstra Justeringer efter hjemkosten, klarer vi naturligvis også disse, ved egen Skrædder. Derudover er ventetiden kortere.

Hvad er de primære fordele?

Først og fremmest er jakkesættet Lavet til dig personligt, efter dine mål Og ønsker, så det passer perfekt. Målene bliver selvfølgelig Gemt, så du Fremover let kan bestille et sæt mere, ekstra bukser eller en jakke i en ny Farve. Lægger du dig ud eller ind, noterer vi selvsagt også de nye mål.

Made 2 Measure

Book tid til opmåling

Tidsbestillingen er helt uforpligtende og starter ofte med en snak omkring behov og ønsker. Book tid her

Made 2 Measure

Måltagning og rådgivning

Afsæt en time til måltagning og valg af de små, men lækre detaljer såsom valg af knapper, inderfoer og broderi af eksempelvis navn.

Made 2 Measure

Levering efter 4-5 uger

Når alle detaljer er på plads, sender vi ordren direkte til fabrikken, ejet af Van Gils familien. Du modtager dit nye skræddersyede jakkesæt efter 4-5 uger.