Made 2 Measure

Vi har tilbudt personal tailoring igennem flere år. Det er blevet til et hav af individuelle løsninger med kreative udsving.
Missing image alt text

Nogle kommer ind på bar bund og ønsker inspiration, andre har et klart billede af hvordan deres kommende jakkesæt skal se ud. Uanset hvem du er, står vi parat med vejledning, inspiration og det obligatoriske målebånd. Metervarerne kommer fra nogle af verdens mest velansete producenter, som f.eks. Scabal, Loro Piana, Cerruti, Guabello, Reda, Gilmore + Hedges og Angelico, og med et sortiment på omkring 500 forskellige metervarer og med en lind strøm af nytilkomne, tør vi godt love, at der også er noget, der vil falde i din smag.

Vi leverer tøjet til livets store øjeblikke

Skal du giftes? – til bryllup? Gallafest på gymnasiet? Til konfirmation eller fødselsdag?

Gør sættet personligt, eller til en del af en uforglemmelig dag ved at få broderet bryllupsdato, fødselsdato, navn, motto, eller blot initialer i foeret.

Hvornår er personal tailoring en oplagt løsning?

Når du ønsker noget helt personligt indenfor en overskuelig tidshorisont. Derudover kan du få et jakkesæt med alle de detaljer, der normalt ikke er tilgængelige på en ”stangvare”. Personal tailoring er også en oplagt løsning, hvis du har ”skæve mål” såsom længere arme eller ben end gennemsnittet.

Hvad er de primære fordele?

Først og fremmest er jakkesættet lavet til dig personligt, efter dine mål og ønsker, så det passer perfekt. Målene bliver selvfølgelig gemt, så du fremover let kan bestille et sæt mere, ekstra bukser eller en jakke i en ny farve. Lægger du dig ud eller ind, noterer vi selvsagt også de nye mål.

Hvor personligt kan det blive?

Så personligt som du vil have det. Du kan få dit navn broderet i foeret, selv vælge knapper, kontrastsyninger og meget, meget mere.

Hvad er den største forskel på personal tailoring og et skræddersyet jakkesæt?

Prisen! Det er en langt billigere løsning – uden at der bliver slækket på hverken stil eller kvalitet. Vi måler, prøver og retter til - og skulle der, mod forventning, være lidt ekstra justeringer efter hjemkosten, klarer vi naturligvis også disse, ved egen skrædder. Derudover er ventetiden langt kortere.

Missing image alt text
Missing image alt text
Missing image alt text

Sådan gør vi

Når vi skriver ”vi”, er det naturligvis dig, det handler om - og os, der hjælper. For os handler det om at lytte til dine ønsker - og opfylde dem. Du har med garanti flere idéer, og vi kan nemt hjælpe dig på vej – og måske raffinere det, du har i tankerne. Alle vores sælgere kan rådgive dig, men også – og mindst lige så vigtigt – tage dine mål. Afsæt en time til måltagning og valg af de små, men lækre detaljer såsom valg af knapper, inderfoer og broderi af eksempelvis navn.

Priser

Bukser fra kr. 1.700,-
Blazer fra kr. 4.000,-
Habit fra kr. 5.500,-

Når alle detaljer er på plads, sender vi ordren direkte til fabrikken, ejet af Van Gils familien. som har mere end 40 års erfaring med skrædderi og konfektion.

 

Book tid til opmåling

Du kan her bestille tid til måltagning i en af vores butikker. Tidsbestillingen er helt uforpligtende og starter ofte med en snak omkring behov og ønsker - Køb er ikke påkrævet.

Telefon: 86 76 07 77
Email: info@axel.dk