Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023

Made 2 Measure

Vi har tilbudt personal tailoring igennem flere år. Det er blevet til et hav af individuelle løsninger med kreative udsving.
Made 2 Measure

Nogle kommer ind på bar bund og ønsker inspiration, andre har et klart billede af hvordan deres kommende jakkesæt skal se ud. Uanset hvem du er, står vi parat med vejledning, inspiration og det obligatoriske målebånd. Metervarerne kommer fra nogle af verdens mest velansete producenter, som f.eks. Scabal, Loro Piana, Cerruti, Guabello, Reda, Gilmore + Hedges og Angelico, og med et sortiment på omkring 500 forskellige metervarer og med en lind strøm af nytilkomne, tør vi godt love, at der også er noget, der vil falde i din smag.

Vi leverer tøjet til livets store øjeblikke

Skal du giftes? – til bryllup? Gallafest på gymnasiet? Til konfirmation eller fødselsdag?

Gør sættet personligt, eller til en del af en uforglemmelig dag ved at få broderet bryllupsdato, fødselsdato, navn, motto, eller blot initialer i foeret.

Bemærk:
Leveringstiden er 4-5 uger.

Priser

Bukser fra kr. 1.900,- 
Blazer fra kr. 4.300,- 
Habit fra kr. 5.900,-

Book tid her

Hvornår er personal tailoring en oplagt løsning?

Når du ønsker noget helt personligt indenfor en overskuelig tidshorisont. Derudover kan du få et jakkesæt med alle de detaljer, der normalt ikke er tilgængelige på en ”stangvare”. Personal tailoring er også en oplagt løsning, hvis du har ”skæve mål” såsom længere arme eller ben end gennemsnittet.

Hvad er de primære fordele?

Først og fremmest er jakkesættet lavet til dig personligt, efter dine mål og ønsker, så det passer perfekt. Målene bliver selvfølgelig gemt, så du fremover let kan bestille et sæt mere, ekstra bukser eller en jakke i en ny farve. Lægger du dig ud eller ind, noterer vi selvsagt også de nye mål.

Hvor personligt kan det blive?

Så personligt som du vil have det. Du kan få dit navn broderet i foeret, selv vælge knapper, kontrastsyninger og meget, meget mere.


Book tid her

M2M

Hvad er den største forskel på personal tailoring og et skræddersyet jakkesæt?

Prisen! Det er en langt billigere løsning – uden at der bliver slækket på hverken stil eller kvalitet. Vi måler, prøver og retter til - og skulle der, mod forventning, være lidt ekstra justeringer efter hjemkosten, klarer vi naturligvis også disse, ved egen skrædder. Derudover er ventetiden langt kortere.

AXEL Made 2 Measure
INSPIRATION

Sådan gør vi

Når vi skriver ”vi”, er det naturligvis dig, det handler om - og os, der hjælper. For os handler det om at lytte til dine ønsker - og opfylde dem. Du har med garanti flere idéer, og vi kan nemt hjælpe dig på vej – og måske raffinere det, du har i tankerne. Vores sælgere kan rådgive dig, men også – og mindst lige så vigtigt – tage dine mål. Afsæt en time til måltagning og valg af de små, men lækre detaljer såsom valg af knapper, inderfoer og broderi af eksempelvis navn.

M2M

Priser

Bukser fra kr. 1.900,-
Blazer fra kr. 4.300,-
Habit fra kr. 5.900,-

Når alle detaljer er på plads, sender vi ordren direkte til fabrikken, ejet af Van Gils familien. som har mere end 40 års erfaring med skrædderi og konfektion.

Bemærk:
Leveringstiden er 4-5 uger.


Book tid her


Vi gør opmærksom på, at Axel Kaufmann ApS er ansvarlig for behandlingen af personoplysninger som du giver os. De oplysninger, som du giver os i forbindelse med M2M, bruges udelukkende til ordrebehandling. Relevante personoplysninger videregives til vores skrædder, i det omfang, det er nødvendigt for at kunne levere dine varer. Al overførsel af persondata sker via sikre dataforbindelser.
Du kan til enhver tid få indblik i, ændret eller slettet visse data, som vi har lageret om dig.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

M2M
Made 2 Measure
Book tid til opmåling

Tidsbestillingen er helt uforpligtende og starter ofte med en snak omkring behov og ønsker. Book tid her

Made 2 Measure
Måltagning og rådgivning

Afsæt en time til måltagning og valg af de små, men lækre detaljer såsom valg af knapper, inderfoer og broderi af eksempelvis navn.

Made 2 Measure
Levering efter 4-5 uger

Når alle detaljer er på plads, sender vi ordren direkte til fabrikken, ejet af Van Gils familien. Du modtager dit nye skræddersyede jakkesæt efter 4-5 uger.

Skræddersyet jakkesæt hos Axel

Igennem flere år har vi tilbudt skræddersyede jakkesæt til mænd baseret på individuelle løsninger. Uanset, om du har et klart billede af, hvad du ønsker, eller om du er helt på bar bund og ønsker inspiration, så står vi klar med vejledning og rådgivning i vores butik i Aarhus. Hos os kan du vælge mellem flere forskellige løsninger. Hvis du ønsker et helt skræddersyet jakkesæt, eller blot en skræddersyet skjorte eller blazer, så finder vi lige den løsning, der passer til dig.

Vi sætter en ære i kun at have de bedste og mest ansete producenter af metervarer i vores sortiment. Du kan f.eks. vælge at få dit jakkesæt skræddersyet af Scabal, Cerruti, Guabello, Loro Piana, Reda, Gilmore + Hedges og Angelico for blot at nævne nogle stykker. Vi har faktisk omkring 500 forskellige metervarer, som du kan vælge imellem, så der er helt sikkert noget, der falder i din smag.

Personligt tøj til livets store øjeblikke

Livet byder på en masse store øjeblikke, og du kan gøre disse oplevelser endnu mere mindeværdige med et skræddersyet jakkesæt eller habit fra Axel. Måske skal du giftes, eller skal være gæst til et bryllup? Måske skal du til gallafest på gymnasiet eller til en konfirmation eller fødselsdag? Der er en lang række begivenheder, hvor et skræddersyet jakkesæt, eller måske blot en skræddersyet skjorte eller bukser kan gøre en stor forskel for din fremtoning og udstråling.

Vil du gøre dit sæt endnu mere personligt og uforglemmelig, kan du få broderet f.eks. bryllupsdato, fødselsdag, navn, motto eller måske blot initialer i foret. På den måde vil du for altid huske tøjet og den mindeværdige dag.

Fordelene ved et skræddersyet jakkesæt

Leder du efter et skræddersyet jakkesæt, blazer eller bukser? Så er AXEL i Aarhus det rette sted. Der er mange fordele ved at vælge et skræddersyet jakkesæt eller skjorte frem for en ”stangvare”. For det første er du sikker på perfekt pasform. Det er lavet personligt til dig efter dine mål og ønsker, så du er sikker på, at det opfylder dine behov. Det er desuden en fordel, hvis du har lidt ”skæve” mål i forhold til gennemsnittet f.eks. med længere arme eller ben, end der normalt regnes med i de almindelige modeller. En tredje fordel er, at du kan få detaljer med på dit skræddersyede jakkesæt eller din skræddersyede skjorte, så du får et helt unikt og eksklusivt sæt tøj. Det kunne eksempelvis være broderinger i foret, knapper efter dit valg og kontrastsyninger. En sidste fordel er, at vi gemmer dine mål, så du nemt kan bestille ekstra skræddersyede bukser eller skjorter, hvis du ønsker det.

Sådan fungerer personal tailoring hos Axel

En af de store fordele ved at vælge at få et skræddersyet jakkesæt med personal tailoring hos Axel er prisen. Vi måler, prøver og retter til, så du får det perfekte jakkesæt til dig. Selvom prisen er lav, så slækker vi hverken på stil eller kvalitet. Vi har egen skrædder til at rette dit skræddersyede jakkesæt i både Aarhus og København, hvis der er behov for justeringer.

Alle vores sælgere kan hjælpe dig med rådgivning og måltagning. Du skal blot booke en tid, så står vi klar til at hjælpe dig - uanset, om du har en færdig idé klar, eller du har brug for inspiration. Når vi har styr på det praktiske, sender vi ordren direkte til fabrikken, der er ejet af Van Gils-familien. De har mere end 40 års erfaring med skrædderi og konfektion. Så book en tid nu, og bliv klædt på til livets store øjeblikke.