Grønland

Momsfri køb og levering

På alle ordrer du bestiller til Grønland, fratrækker vi dansk moms. Når du handler online på axel.dk, trækker vi momsen fra varens pris i trin 2, når du går gennem købsflowet. Leveringsprisen til Grønland er DKK 349, uanset hvor meget du køber for. 

Vi sender pakker til Grønland hver dag. Alle pakker bliver sendt med fly, og du kan regne med en leveringstid på ca. 5-10 arbejdsdage. Din ordre sendes fra vores lager inden for 1-3 hverdage.


Returnering og reklamation

Har du handlet på axel.dk fra Grønland, og ønsker at returnere en vare, er det ikke muligt at ombytte til en anden vare. Du kan altid returnere de uønskede varer, og vi vil udbetale pengene til dit kreditkort.Du skal selv betale for emballage og porto i forbindelse med returnering af din vare, hvis du har bestilt en forkert størrelse eller du har fortrudt dit køb. 

Skulle du opleve defekter eller fejl ved din vare, eller har vi ved en fejl sendt dig en vare, du ikke har bestilt, skal du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Husk altid at oplyse dit ordrenummer i din henvendelse til kundeservice, så kan vi hurtigere hjælpe dig.

Er du i tvivl om returnering eller reklamation fra Grønland, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.