Betaling

Hvilke betalingskort kan jeg bruge på axel.dk?

Du kan betale med følgende betalingskort: Betalingslogoer


Er det sikkert at betale på axel.dk

Det er 100 % sikkert for dig at handle på axel.dk. Vi samarbejder med sikre systemer inden for onlinehandel og online betalingssystemer. Vores betalingssystem leveres af DIBS, som i dag er nordens førende leverandør af betalingsløsninger. Du kan læse mere om sikkerheden hos DIBS.


Hvornår trækkes pengene på min konto?

Betalingen for din ordre trækkes først på din konto, når varen er pakket og afsendt fra vores lager.


Hvad gør axel.dk for at stoppe ulovlig brug af kreditkort?

Gennem sikkerhedssystemet på vores onlinebetalingssystem og nøje gennemgang af alle leveringsoplysninger gør vi et aktivt arbejde for at stoppe 3. mands misbrug af betalingskort online. Alle forsøg på 3. mands misbrug af betalingskort politianmeldes.

Kan jeg betale via bankoverførsel på axel.dk?

Nej, det er desværre ikke muligt at betale via bankoverførsel på axel.dk.


Kan jeg betale med et Axel gavekort på axel.dk?

Ja, det kan du naturligvis. Du skal bruge nummeret på dit gavekort og den kode, som står på bonnen du fik i forbindelse med køb af dit gavekort/modtagelse af dit gavekort. Du kan indløse gavekortet i trin 2 af betalingsflowet.

OBS: Gavekort nummeret finder du under stregkoden bag på gavekortet. Dette nummer er IKKE det samme som din gavekort-kode.


Kan jeg benytte gavekort købt på axel.dk i Axel butikkerne?

Ja. Alle gavekort - hvad enten de er købt online på axel.dk eller i en Axel butik - kan bruges i Axel butikkerne.Du kan desuden også bruge dit Axel gavekort i landets Kaufmann butikker.