END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Ekstraordinær information vedr. Covid-19

Nu kan du igen besøge Axel i begge vores butikker fra d. 1. marts. Vi glæder os til at byde jer velkommen i butikkerne igen, og sørger naturligvis for at overholde alle myndighedernes anbefalinger, så alle kan få en tryg shoppingoplevelse.

Julegaver, eller andre køb foretaget før nedlukning, kan byttes til og med d. 31. marts. Dette er naturligvis med forbehold for eventuelle nye restriktioner, hvor byttefristen i så fald vil blive udskudt yderligere.

Gaver købt online, kan sendes retur til vores online shop, ved at benytte den vedlagte returlabel, eller byttes i alle vores butikker. Gaver købt i vores fysiske butikker, kan desværre ikke returneres online. Her beder vi dig komme forbi en af vores butikker, hvor vi vil stå klar til at hjælpe dig. Ved refundering af varens beløb skal bon altid medbringes. Læs mere i vores handelsbetingelser her. 

Click & Collect

På axel.dk kan du shoppe online og afhente din ordre i butik. Med Click & Collect kan du, i ro og mag, bestille dine varer på vores webshop og afhente i en af vores butikker i Aarhus eller København. Click & Collect er fragtfrit, og du kan afhente din ordre efter 1-2 hverdage i tidsrummet 09-17 alle hverdage.

Sådan fungerer det:

1. Find og bestil dine varer på vores webshop.
2. Vælg ”Click & Collect - Afhent i butik” + ”Butik” i check-ud processen.
3. Du modtager SMS/opkald, når pakken er klar til afhentning i butikken
4. Medbring ordrebekræftelse samt gyldigt billede ID i butikken – pas eller kørekort. Afhentes pakken af en anden person, skal denne medbringe en fuldmagt.
 

OBS: Pakken ligger til afhentning i butikken i 14 dage. Derefter sendes den retur til vores webshop. Læs mere i vores handelsbetingelser her. 

Har du spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Find alle kontaktinformationer her på siden.

Tak for det store hensyn og tålmodighed i har vist til vores medarbejdere og hinanden i den seneste tid. Lad os fortsætte med at hjælpe med at passe på hinanden.