Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

September Staff Pick:

Nikolai fra Axel Aarhus har udvalgt sit must-have sæt
Staff Pick - Outfit Inspiration

Hvem er Nikolai?

Hvis du har været forbi AXEL Aarhus, så har du næsten garanteret stødt på Nikolai. Nikolai er med sit gode humør og udadvendte facon AXEL’s nørd med sin store interesse for de styles og tendenser, der er ’in’ i modeverdenen. Han er AXEL Aarhus’ Made2Measure mand og sørger for, at du kommer i mål med dine Made2Measure drømme.

Nikolai's stil kort fortalt:

Nikolai’s stil bærer oftest præg af et mix mellem street-wear og work-wear, da han foretrækker tøj, der har praktiske elementer over sig, og som giver ham et alsidigt udtryk. Stilen er primært casual, men Nikolai’s outfits giver ham mulighed for at gå fra casual til dressed-up med få ændringer i garderoben.

EN KORT INTRO
TIL NIKOLAI’S VALGTE OUTFIT

Staff Pick - Outfit Inspiration

”Vi går lige så stille efteråret i møde, og jeg har fundet nogle styles, der tager udgangspunkt i min egen stil og årstiden. De styles jeg har valgt er et mix mellem work-wear relaterede styles som overshirten fra Dsquared2, de uvaskede jeans fra Closed og Chukka ruskindssko fra Alberto Fasciani. Derudover får vi et let mix af den sporty t-shirt fra Kenzo, og den meget lette og praktiske dunjakke fra Herno. Enjoy! ”

Staff Pick - Outfit Inspiration

01. OVERSHIRT

En Overshirt er for mig blevet en essentiel del af en mands garderobe. Det er et objekt, der kan erstatte mange roller eller kombineres med mange outfits. En overshirt kan således erstatte en blazer eller en skjorte og kan fungere som overgangsjakke. Med sin tunge metervare, uldne fibre og ternede mønster har Dsquared2 skabt en overshirt, der giver associationer til en klassisk skovmandsskjorte.

Staff Pick - Outfit Inspiration

02. PRINTET T-SHIRT

En printet t-shirt giver et sporty look, som for mig både kan sammensættes med et jakkesæt, der bryder det formelle i blazeren, eller sammen med et par jeans, hvor du får et basic sæt med et twist. Kenzo har her lavet et box-print t-shirt, som giver associationer til et abstrakt maleri, men samtidig er relativ neutral. Jordfarverne i printet passer rigtig godt ind til efterårets generelle farver, og eksempelvis er den et rigtig godt match med overshirten fra Dsquared2.

Staff Pick - Outfit Inspiration

03. LANG DUNJAKKE

Dunjakker kommer ofte i en kort sporty udgaver inspireret fra skisporten, men jeg har valgt en Herno jakke i en mere dresset frakke-udgave. Herno er kendt for at lave tidløse jakker og denne Herno Laminar har en række teknologiske evner: Den er vandafvisende, gore-tech vindafvisende, åndbar og vejer meget lidt. Jeg er vild med denne jakke, for det er en tidløs jakke, som kan bruges til alle outfits, og samtidig har den en række funktionelle kvaliteter.

Staff Pick - Outfit Inspiration

04. RUSKINDSSKO

Et par sko i ruskind giver en balance mellem en formel lædersko og en casual sko til hverdagen. Ruskindssko kan bruges året rundt og styles med både casual jeans og suits. Jeg har valgt et par brune Alberto Fasciani Chukkas i ruskinds-kalvelæder. Med Alberto Fasciani’s sublime håndværk udstråler skoen kvalitet, mens gummisålen og den tydelige hvide tråd giver skoen et casual look. Det er en sko, der er perfekt til overgangen mellem sommer og vinter.

Staff Pick - Outfit Inspiration

05. DEN UNWASHED JEANS

En uvasket jeans giver et stilsikkert look, som du både kan bruge til en blazer og skjorte eller måske til en fed overshirt, og som samtidig kan bruges til mere eller mindre alle typer farver. Closed har leveret en flot uvasket jeans her til efteråret, der med dobbelttråd giver en god dynamik i den blå farve. Uvaskede jeans får et individuelt præg og bliver personliggjort over tid gennem din daglige brug og vask.