END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Oktober Staff Pick

Mathias fra Axel Aarhus har udvalgt sine favoritter fra AW20 kollektionerne
Staff Pick - Outfit Inspiration

Hvad ved vi egentlig om Mathias?

Mathias er vores ordensmenneske her i AXEL – hvilket også er derfor at han er blevet webshoppens operative enmandshær, som sørger for at dine køb online ender med en god oplevelse. Når han ikke passer webshoppen, så vil han være at finde i butikken. Her vil de jyske kvaliteter som jordnærhed, venlighed og højt humør afspejle sig på den service han yder.

En kort intro til Mathias’ stil og must-haves

Staff Pick - Outfit Inspiration

"Jeg kan selv godt lide et minimalistisk og clean look, og jeg vælger derfor ofte tøj der har et tidløst udtryk, som gør at jeg kan bruge det i mange forskellige sammenhænge. Kvaliteten i tøjet og håndværket bag vægter højt for mig, da det er ensbetydende med, at jeg kan bruge det i mange sæsoner frem. De varer jeg har valgt at fremhæve her, har alle klassiske elementer men med et twist. Farvevalget er tenderende gråligt og jordfarvet nuanceret, hvilket passer perfekt ind i efteråret og vinterens generelle toner."

Staff Pick - Outfit Inspiration

01. DENIM SKJORTE

En mørk denim skjorte har en tidløs minimalisme over sig, og er et stykke tøj til den fremtidssikrede garderobe. Hvad jeg godt kan lide ved netop denne Dondup skjorte er det rå udtryk, hvor den vaskede metervare giver et flot udtryk uden at blive for dominerende. Jeg vil selv have den løst hængende, med de øverste 2-3 knapper åbne, og en hvid t-shirt indenunder for at skabe lidt ekstra kontrast.

Staff Pick - Outfit Inspiration

02. CHELSEA BOOTS

Et par Chelsea støvler fra Alberto Fasciani har naturligvis også sneget sig med på listen over mine absolut favorit-varer. Hvad der virkelig har fanget mig ved netop disse Chelsea støvler er ruskindets kvalitet og dens behandling. Det lyse ruskind har fået et næsten naturligt slid, som giver et råt udtryk til den ellers minimalistiske støvle. Den findes i 2 farver, men jeg har valgt netop den lyse ruskind, som vil kunne skabe kontrast til de ellers generelt mørk-tonede efterårsvarer.

Staff Pick - Outfit Inspiration

03. OVERSHIRT

En af sæsonens must-haves i garderoben er uden tvivl en god overshirt. Den er funktionel til den kommende tid, hvor det er en fordel at kunne bygge lag-på-lag. Min favorit er overshirten fra PS By Paul Smith, som har en børstet og mat-grøn kvalitet. Detaljer som lodrette sidelommer og tydelige brystlommer er samtidig med til give et mere fyldigt og anderledes look end en klassisk overshirt.

Staff Pick - Outfit Inspiration

04. ULDFRAKKE

Der er mange klassiske, ensfarvede uldfrakker i verden, men denne ternede uldfrakke fra Closed kan noget særligt. Den skiller sig til pas meget ud fra mængden med sit mønster, men balanceres af de nedtonede farver. Uldfrakken er let-vævet og uden inder-for, hvilket giver et minimalistisk look, som får jakken til at se mindre tung ud end traditionelle vinter-uldfrakker. Det er en god overgangsfrakke, som giver god mulighed for at bygge lag på indenunder til vinter.