END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

November Staff Pick

Rasmus fra AXEL KBH har udvalgt sine favoritter til vinteren
Axel Staff Pick - Outfit Inspiration

AXEL KBHs tøjnørd kort fortalt:

Det meste af Rasmus' fritid bliver brugt på at holde sig opdateret på nye tendenser, og hvad der rør sig rundt omkring i modeverdenen og samtidig ved han alt, der er værd at vide, om håndlavede sko og støvler. Han er butikkens Made2Measure mand og er altid klar med nål og målebånd til at hjælpe dig med din drømmehabit!

Rasmus stil kort fortalt:

Ramus’ stil er en kombination af streetwear og en meget formel beklædning. Oftest vil du se ham i et par håndlavede sko og habitbukser, krydret med en mindre formel tilgang til toppen, som ofte består af mere rå elementer i form af oversize skjorter, striktrøjer eller sweatshirts.

Om outfittet:

Axel Staff Pick - Outfit Inspiration

"Det sæt jeg har valgt, har mørke tone-i-tone farver, mens jakken giver en skarp kontrast og skiller sig ud fra mængden af traditionelle vinterjakker. Fællesnævneren for mit sæt er at jeg nemt kan skifte et element ud og give sættet et andet udtryk – en skjorte og blazer ville gøre mig klar til et bryllup, mens en mere traditionel jakke vil give et komplet klassisk look."

Axel Staff Pick - Outfit Inspiration

01. JAKKE

Parka-jakken blev udødeliggjort af Liam Gallagher fra Oasis, og denne fortolkning fra C.P. Company er kort fortalt super fed – en jakke der skiller sig ud fra mængden med sin farve og oversize-fit. Jakken er spækket med tekniske detaljer, som overrasker det øjeblik, du tager jakken på: Metaltråde i hætten og skjulte spænder om livet giver mulighed for at sætte jakken helt rigtigt, samtidig med at inder-jakken kan tages af alt efter hvor koldt det er udenfor.

Axel Staff Pick - Outfit Inspiration

02. STRIK

Det danske mærke S.N.S. Herning har lavet striktrøjer i over 100 år – og deres erfaring og fokus på kvalitet kan mærkes. Siden 1923 har de lavet denne specifikke sømandsstrik, som kendetegnes ved strikkede ”knopper”, der udover at være visuelt flotte også har en teknisk funktion. Knopperne danner små isolerende lommer af luft, som varmer uden at trøjen bliver for tyk. Dette er en ikonisk striktrøje, der kan gå i generationer.

Axel Staff Pick - Outfit Inspiration

03. SKO

En nytænkning af et par sorte Derby sko, hvor den chunky-sål går i tråd med den mere casual mode. Indfarvningen er dog det helt store tiltrækningspunkt: Det elefant-grå skær som afsluttes af sort-polering i snuden, gør denne Derby til noget helt specielt – og et must-have i min optik! Skoene passer perfekt til habitbukserne fra Theory, hvor elegance og causal mode kombineres. Officine Creative har lavet denne helt-igennem håndlavede Derby sko i Italien, men tænkt det nordeuropæiske klima ind med en gummisål.

Axel Staff Pick - Outfit Inspiration

04. BUKSER

Theory er kendt for deres klassisk minimalistiske tøj, og her har de lavet deres bud på en moderne habitbuks med et twist. Vi ser mere og mere, at komfort er i højsædet, og derfor stormer bukser med draw-string i livet og en smule stretch i metervaren frem. Pasformen er lidt bredere end en klassisk habitbuks, hvilket giver et mere casual udseende, samtidig med at læg i buksen tilføjer et old-school pænt look. Det er en hybrid-habitbuks der giver masser af muligheder!