END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Hygge, kulde og casual outfits står for døren

Da bladene så småt er faldet af træerne og den mørke tid for alvor har gjort sin ankomst, har vi her hos AXEL prøvet at komme med vores bud på nogle outfits som passer til den hverdag vi befinder os i.
Axel Outfit inspiration

Hjemmehygge

Der findes intet bedre end at tilbringe weekenden eller aftenerne efter en lang arbejdsdag i hjemmet, især når regnen og blæsten slår ind på ruden. Igen i år er efterårssæsonen præget af kraftige strik, hoodies og sweatpants - alt sammen noget som fungerer godt til den hjemlige hygge. Mix også dit outfit med en detaljeret T-shirt og slut af med en kasket til det usatte hår.

1: C.P. Company strik

2: BLS kasket

3: PS by Paul Smith t-shirt

4: Pullover bukser

5: Paul Smith sweatshirt

Axel Outfit inspiration

Ude i kulden

I denne tid hvor det regner mere end solen skinner, handler det om at pakke sig godt ind. Derfor syntes vi, det er vigtigt at vælge nogle produkter, som kan klare lidt af hvert. Et par gode støvler, en lun striktrøje og en jakke som skyder vind og vejr, er derfor altafgørende i denne tid.

1: C.P. Company jakke

2: Moncler hue

3: S.N.S Herning strik

4: Dondup jeans

5: Alberto Fasciani sko

6: Hestra handsker

Axel Outfit inspiration

Casual hverdag

Om det er en stille dag på kontoret, eller en dag med mange opgaver, så er det vigtigt at klæde sig ordentlig på. Derfor er funktionalitet og stilrene detaljer i højsædet, når vi snakker om en casual hverdag. Et par simple bukser med stretch, en overshirt og stilrene støvler er alt sammen noget, som kan kombineres med resten af din garderobe.

1: Herno jakke

2: A.B. KOST strik

3: PS by Paul Smith skjorte

4: Dondup jeans

5: Kenzo t-shirt

6: Paul Smith sko

Axel Outfit inspiration

The Basics

The Basics er tøjdele, ofte i neutrale farver, som får hele garderoben til at hænge sammen på kryds og tværs. Det kunne typisk være en klassisk hvid skjorte, en enkel T-shirt eller et par simple jeans – alt sammen noget som kan binde hele garderoben sammen og gør den lille garderobe mere alsidig.

1: Alberto Fasciani støvler ►

2: Tramarossa jeans ►

3: Son of a Tailor t-shirt ►

4: Orciani bælte ►

5: Xacus skjorte ►

5: Daquared2 sweatshirt ►

Axel Outfit inspiration

Julefrokost eller nytår

Selvom vi er i en speciel tid med diverse restriktioner, kan du stadig godt skulle til et arrangement, hvor du skal være formel og stilren. Det kunne f.eks. være et møde på arbejdet med topcheferne eller en fest, hvor dresscoden er lidt mere peberet end cowboybukser og T-shirt.

1: Paul Smith habit ►

2: Paul Smith skjorte ►

3: Briglia bukser ►

4: Paul Smith slips ►

5: Officine Creative sko ►

Axel Outfit inspiration

Sko - Sneaks & Støvler

Dit fodtøj betyder mindst lige så meget for dit outfit, som dit tøj gør. Derfor er tradition og håndværk nogle af de fællestræk som går igen hos mange af de brands vi har her hos Axel. Tidligere var det typisk kvinderne, der havde mange par, men vi mænd er kommet godt efter det. Et par sko til mænd kan gøre rigtig meget for et outfit, og derfor er det rart at have lidt af hvert til forskellige anledninger. Vi har samlet nogle af vores favoritter her.

1: Moncler sneakers ►

2: Officine Creative støvler ►

3: Paul Smith sneakers ►

4: Filling Pieces sneakers ►