END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

August Staff Picks

Martin fra AXEL KBH har udvalgt sine nyeste favoritter.

Hos AXEL KBH møder man ofte vores 2. års elev, Martin C. Ratje. Det er nu hans tur til en omgang AXEL STAFF PICKS og har derfor været på photo shoot omkring København. Iført nogle af sine favoritter fra denne sæson, har Martin selv stylet og udvalgt varerne. Som 2. års elev hos AXEL siger Martin det er vigtigt at kunderne føler sig velkomne. Martins spidskompetencer er at yde den bedste kundeservice og få kunderne til at slappe af under deres besøg i AXEL. Hvis tøjet ikke sidder godt, er Martin altid parat med nogle andre ideer, så kunderne går derfra med varer, der matcher deres ønsker.

Staff Picks
Staff Picks

Om outfittet:

Martin har valgt et outfit med fokus på kvalitet og detaljer. Skjorten er fra Kenzo hvor man lige kan ane de fine striber. Lynlåsen giver kontrast og bryder med den klassiske velkendte knapperække. Bukserne fra Dondup er en slimfit model med børstet slitage på fronten. Den sandfarvet trøje fra BLS står i skarp kontrast til resten af outfittet med et tykt broderet skrift i klar grøn på en rundhalset sweater. Martin har valgt et par lædersko fra Alberto Fasciani til at fuldende looket.

Staff Picks
Staff Picks

”Min stil kan beskrives som værende afslappet, men god kvalitet. Går meget med “lag på lag”. Er næsten altid at finde med en overshirt på, kombineret med enten en skjorte eller t shirt. Kenzo, Dondup, Paul Smith og Alberto Fasciani er mine foretrukne brands, men jeg har også en stor forkærlighed for C.P. Company når jeg klæder mig lidt mere teknisk.” – Martin C. Ratje.

Staff Picks
Staff Picks

Om outfittet:

Til dette outfit har Martin valgt en grå strik blazer fra Paul Smith i 100 % uld. Blazeren er afslappet og tillader derfor brug til flere forskellige lejligheder. For at sætte lidt kontrast er en hvid T-shirt fra Marni blevet valgt. Grafikken på t-shirten er en ny æstetik for Marni. De slørede motiver og sprøjtemalings inspireret grafik giver et frisk pust til outfittet.

Shop stilen

Shop stilen

<
>