END OF SEASON - Spar mindst 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar mindst 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Historien om Tombolini

Italiensk håndværk og fremsynet performance-wear

TMB Running kollektionen repræsenterer den perfekte balance mellem funktionalitet og uformelhed.

Tombolini

Tombolini: Know-how som 50-årigt skrædderi og modevirksomhed

Det familieejede italienske brand Tombolini, blev etableret af Mr. Eugenio Tombolini i 1960ernes Norditalien. I dag, mere end 50 år senere, ledes virksomheden af Eugenio’s datter Fiorella, som tilser at arven fra den italienske skrædderkunst fortsættes, hvilket kommer til udtryk i den æstetiske dynamik mellem sofistikeret design, eksklusive metervarer og innovative fremstillingsmetoder.

Værdierne i Tombolini er således forankret i en rigdom af viden og erfaring, og med deres nye kollektion TMB:Running beviser Tombolini, at de kontinuerligt fokuserer på forskning i unik stil, innovation og nutidens kræsne mand, der ikke går på kompromis med kvalitet, stilsikkerhed og komfort.

A.S. Roma x TMB: Running

For fodboldklubben A.S. ROMA er TMB:Running kollektionen blevet deres faste habit, når spillerne skal til og fra kampe. Bevægeligheden i high-tech habitten supplerer spillernes mindset på vej til stadion – samtidig med at de står skarpt!

TMB:Running kollektionen

Kollektionen tilbyder en habit, der kan deles op i en enkeltstående blazer eller bukser, og en let sweatshirt med hætte. Materialerne i kollektionen er en blanding af high-tech metervarer, der med innovativ behandling garanterer ydeevne og en naturlig blød følelse. Habitten fremstår med et sporty look og indvendige detaljer på jakken, mens bukserne har en elastisk talje, der giver et moderne udseende.

Kollektionen er designet med øje for manden, der kræver bevægelighed og modernitet, og globetrotteren, hvis kodeord er komfort og elegance. Her får man en habit, der perfekt kombineres med en t-shirt, tynd hættetrøje og sneakers, hvor det sporty og minimalistiske look går hånd-i-hånd. Habitten er desuden både krøl-fri og kan maskinvaskes, hvilket med jakkens andre egenskaber blot er en ekstra bonus i en travl hverdag.

Tombolini Running
Tombolini Running x AS Roma
A.S. Roma fodboldspilleren Bryan Cristante i Tombolino
Tombolini Running x AS Roma
Tombolini Running x AS Roma
A.S. Roma fodboldspillerne Edin Džeko, Nikola Kalinic & Gianluca Mancini i Tombolini