Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Ten C

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Ten C er inspireret af dansk eventyr

Ten C er grundlagt af designerne Alessandro Pungetti og Paul Harvey. Ten C står for ”The Emperor’s New Clothes”, og brandet er også stærkt inspireret af det danske eventyr af H. C. Andersen. Designerne ønsker, at vi skal se bagom det, vi bliver fortalt, vi skal se, og i stedet værdsætte det, der virkelig er der og betyder noget. En yderligere fortolkning af den originale fabel handler om at kunne se bagom de overfladiske modeluner og i stedet skabe tøj med fokus på kvalitet og håndværk. Ten C kalder også deres tøj for The Forever Collection. Tøj, der er skabt til at holde hele livet.

Med inspiration fra Japan

Tøjet bliver lavet eksklusivt i Italien, men det er inspireret af japansk håndværk. Ten C’s jakker er lavet af specialfremstillet japanske tekstiler. Der er specielt fokus på OJJ – Original Japanese Jersey, som Harvey kalder ’The Fabric’. Designerne viser deres taknemmelighed for tidløst japansk tøjdesign med en kikumon-sæl i deres logo. Deres mål er, at ”The Fabric” vil beskytte dig, leve med dig, forme sig efter dig og med tiden blive en del af din historie. Tanken bag jakkerne er, at de skal elskes, som de er. Derfor er der hverken tilføjet mærker eller labels på ydersiden eller indersiden af din Ten C-jakke til mænd.

Miljøbevidst tankegang bag jakkerne

Ejerne af og designerne bag Ten C-jakkerne til herrer tror passioneret på, at vi kan reducere tøjindustriens klimaaftryk betydeligt at ved at tilføje tøj sand værdi gennem håndværk og kvalitet, samt ved at skabe tøj, der kan vare et helt liv. De mener, vi skal begynde med at arbejde efter princippet om ”Cradle to Cradle”, der er et designkoncept, hvor man sørger for at designe produkter med sunde materialer for omgivelser og med materialer, der kan indgå i gentagne kredsløb. På den måde vil der ikke findes affald i fremtiden, fordi alt bliver genanvendt, som det er, eller bliver en ressource inden for et andet område. Jakkerne fra Ten C til herrer er skabt til at holde hele livet og ikke blot få sæsoner. På den måde taler jakker fra Ten C til den modebevidste mand, som også ønsker et produkt, hvor der er fokus på miljøbevidsthed.

Køb jakker til mænd fra Ten C hos Axel

Du kommer til at holde varmen med en jakke fra Ten C. Og det er en jakke, der er skabt til at holde hele dit liv. Derudover er der tænkt på minimal miljøpåvirkning, og jakkerne er skabt med inspiration fra japansk håndværk og dansk eventyr om at skabe tøj med kvalitet. Du finder helt sikkert en jakke, der passer til din stil. Alle vores varer er udvalgt nøje ud fra et eksklusivt, moderne design og høj kvalitet, og vi opdaterer hele tiden udvalget for at leve op til det, der er moderne lige nu. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi står altid klar til at hjælpe.