PS by Paul Smith

PS by Paul Smith
PS by Paul Smith
  • 64 Varer fundet
48 af 64 Produkter

Skab et ungdommeligt look med PS by Paul Smith

PS by Paul Smith er en ny ungdommelig kollektion til mænd, designet af den britiske designer Paul Smith. Brandet er kendt og elsket mange steder i verden, og med god grund. Han har siden 1970 designet klassisk tøj med et twist af modernitet. De moderne designs fås altid i lækre materialer, og brandet går aldrig på kompromis med noget. Så med Paul Smith er der uden tvivl udvalgt de bedste materialer af højeste kvalitet – såsom 100 % bomuld. Paul Smith har lanceret flere kollektioner bestående af tilbehør og tøj til både mænd og kvinder. Denne kollektion af herretøj bringer basistøj ind i det nye årtusinde ved at tilføre modig grafik og en kombination af flere forskellige farver. Tøjet bærer tydeligt præg af hans meget legende og humoristiske tilgang til design. PS by Paul Smith Kollektionen indeholder farverigt bomuld, sporty design og forskellige typer denim. Så er du typen, der ønsker at være casual og moderne på samme tid, så dyk ned i vores udvalg af PS by Paul Smith.

Varieret udvalg fra PS by Paul Smith

PS by Paul Smith opdaterer helt almindeligt hverdagstøj med innovative mønstre og teksturer. Udforsk hans t-shirts med motiver, som også bærer præg af Paul Smiths regnbuefarvede signatur: striber. I vores brede udvalg af PS by Paul Smith finder du både t-shirts og skjorter samt moderigtige jakker og strik. T-shirtene henvender sig helt sikkert til dig, som er modig nok til at bære farverige motiver. Er du mere til den klassiske stil, så finder du også et bredt udvalg af skjorter fra Paul Smith. Du kan skabe et casual og ungdommeligt look med en denim eller armygrøn skjorte.

PS by Paul Smith jeans

Du finder jeans af flere forskellige typer denim blandt vores sortiment. Derudover findes de også i forskellige pasforme og med eller uden stretch. Sortimentet bevæger sig fra slimfit til regulær pasform. Nogle af modellerne har et slidt look, hvilket er med til at give dem et mere nutidigt udtryk. PS by Paul Smith jeans er perfekte til hverdagen. Kombiner gerne et par jeans med en t-shirt og et par PS by Paul Smith sneakers for et luksuriøst sportslook. Hvis du vil udstråle smart forretningsmand, så kan du kombinere et par jeans med en skjorte, eller en polo sammen med en figursyet jakke. Det vil med garanti få dig gennem arbejdet med en udstråling af selvtillid. Vi kan næsten høre dit garderobeskab råbe efter PS by Paul Smith kollektionen.

Køb modetøj til mænd online hos Axel

Axel er kendt for at forhandle designerbrands af høj kvalitet, så er du den kritiske forbruger, der ved hvad du går efter. Så skal du ikke lede længe blandt vores mange designerbrands. Det er et must-have statement piece, som du kan bære både på kontoret og i fritiden. Med PS by Paul Smith bliver farver og mønstre introduceret for den moderne mands gaderobe. Du kan skabe en unik stil, der både er afslappet og moderne med denne kollektion. Lad dig inspirere af vores sortiment her på siden, og find masser af inspiration til smarte outfits.