Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Philippe Model

Philippe Model
Philippe Model
Philippe Model
  • 0 Varer fundet

Philippe Model sko til enhver anledning

Philippe Model sko er resultatet af et helt liv i modeverdenen. Det er resultatet af et liv med erfaringer i farver, tekstiler, læderkvalitet, detaljer og flotte former. Philippe Model har et mål, og det er at ruske op i normerne for sneakers og sko til mænd med deres detaljer, farver og tekstiler. Desuden har skoene fået en god portion charme og rebelsk karakter med sig - det gør bestemt ikke brandet mindre interessant! Når du køber et par Philippe Model sko, får du noget af det ypperste inden for sneakers. Det er lækre italienske sko fra et brand, der defineres som ren luksus, og deres sko vil helt sikkert give dit outfit et personligt præg.

Ikke den grimme ælling - Philippe Model

Philippe Model er ikke kun et sko-brand. Det er navnet på en herre og et modeikon, der er kendt af stylister verden rundt, og brandet er heller ikke kun fortællingen om den grimme ælling, der forvandler sig til en smuk svane. Det er også fortællingen om stor passion for autenticitet og høj kvalitet. Født i Frankrig og med modeblod i årerne startede han med autodidakt at designe hatte, som senere førte til hans første kollektion i 1981, som var modstridende med moden, der var i den periode. Som rebel har Philippe fortsat sin succes, nu med at designe sko og sneakers i en ultimativ kvalitet og med små, skæve og underfundige detaljer, og at den ene sko kan være en smule forskellig fra den anden, skal man blot tage som en charme og ikke en defekt. Det er nemlig kendetegnet ved Philippe Model!

Philippe Model sneakers - et par sko til alle anledninger

Hvis du mangler et par sko, der kan bruges til alle anledninger, så er det uden tvivl et par sneakers, du leder efter! Lige nu kan du købe de mest smarte men anderledes Philippe Model sneakers lige her i vores webshop. Vi har udvalgt de fedeste par, så du har muligheden for at spice din skogarderobe op med et par lækre sko fra dette brand. Med et par sneakers kan du sætte et både sporty, frisk og trendy præg på dit outfit, uanset om du skal til den første middag hos svigerfamilien, jobsamtale, firmafest eller bare en tur med gutterne i byen. Du vil helt sikker ikke undvære et par Philippe Model sneakers i din garderobe - de er nemlig helt uundværlige, og så kan du finde dem her hos os til en fantastisk pris.

Køb sko og sneakers fra Philippe Model hos Axel.dk

Philippe Model sko og sneakers er med deres slidte udtryk god til hverdagen, men måske kan skoene og stilen også fungere i et smooth jakkesæt? Det er i hvert fald forsøget værd! Kom forbi en af vores butikker og se, om dette er skoen for dig. Den vil helt sikkert give værdi til dit klædeskab - det er vi hos Axel ikke i tvivl om. Du er også velkommen til at kigge videre på vores hjemmeside efter andre flotte produkter. Vores dygtige personale sidder klar ved telefonerne, hvis du har brug for hjælp eller gode råd om den nuværende mode.