Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Bread & Boxers

Bread & Boxers
Bread & Boxers
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Bread and Boxers

Bread and Boxers’ vision er, at det skal være nemt at få fat i sine hverdagsfavoritter, når man har brug for dem. Brandet blev startet i 2009, hvor to svenske kammerater var på rejse sammen og fik en god idé. De manglede simpelthen hverdagens vigtige favoritter så som behagelige underbukser, basis T-shirts og tanktoppe. Dermed startede de konceptet med helt ærligt og simpelt kvalitetsdesign til garderoben. Virksomheden startede egentlig med at levere tøj til hoteller, men da gæsterne begyndte at spørge efter, hvor man kunne få fat i varerne, udvidede virksomheden og begyndte at sælge deres hverdagsfavoritter i butikker i både Europa, USA og Asien til stor glæde for mange trofaste kunder rundt om i verden.

Hverdagsfavoritter fra Bread and Boxers

Både Bread and Boxers T-shirts og underbukser kendetegnes ved det helt enkle og simple snit. Her ses ingen logoer eller andre forstyrrende elementer. Brandet leverer simpelthen basisdesigns helt uden dikkedarer. For at kunne mixe og matche og klæde sig godt på i hverdagen, er det helt essentielt at være i besiddelse af en god basis. Er basisgarderoben ikke på plads, kan det nemlig være rigtig svært at bruge de mere spraglede og vovede designs i tøjskabet. Med en Bread and Boxers T-shirt kan man blive godt klædt på hver dag. En stor fordel ved tøjet fra denne svenske designvirksomhed er prisen. Her får man utrolig meget kvalitet for meget få penge!

Bread and Boxers T-shirt med perfekt pasform

Bread and Boxers kan meget nemt gå hen og blive dine nye hverdagsfavoritter. De ønsker nemlig at være kundernes første valg af undertøj og basis og ikke mindst at være lige så tilgængelige som bageren på hjørnet (deraf navnet Bread and Boxers)! Behageligt undertøj og basis er en lige så vigtig del af en morgenrutine som morgenmaden selv. Kun med behageligt og komfortabelt undertøj kan man starte sin dag på den helt rette måde. Bread and Boxers har gjort meget ud af at designe den helt rette pasform til den kræsne mand – her er der ingen skarvende sømme eller mærkelige pasformer. Bare en helt strømlinet pasform, der passer til enhver.

Bread and Boxers – fokus på miljø

Som om dette ikke var nok, er Bread and Boxers også en virksomhed, der har fokus på at tage bedst muligt hensyn til miljøet. Virksomheden har valgt at producere tøj, der skal kunne bruges mange år frem i tiden og som ikke blot skal smides ud efter en enkelt sæson. Derfor har de også valgt ikke at lave fire årlige kollektioner, som så mange andre tøjvirksomheder, men derimod producere efter behov og optimere eksisterende styles i deres sortiment. Dette er med til at mindske spild og køb-og-smid-væk kulturen. Bread and Boxers gør det dermed nemmere for deres kunder at være godt klædt på i hverdagen samtidig med, at de kan være bevidste og tage hensyn til miljøet. Bestil dit undertøj og basis i dag her på Axel.dk – så leverer vi lige til døren, når du har brug for det!