Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Sorte T-shirts

  • 41 Varer fundet

Klassiske, sorte T-shirts for herrer

Du har sikkert allerede nogle klassiske, sorte T-shirt i din garderobe allerede. For det er ikke til at komme udenom moderne sorte T-shirts til mænd, hvis du ønsker at følge med moden. Uanset, om du vælger en neutral model uden print eller en mere specifik model med et tryk på. Det gode ved en klassisk model er, at du kan bruge den blot som den her, eller du kan have den på indenunder noget andet. Uanset, hvordan du har lyst til at style din sorte T-shirt, så kan vi hjælpe dig hos Axel. Vi håndplukker de nyeste styles og trends, så du kan blive klædt moderigtigt på. Se vores store udvalg her på webshoppen eller besøg en af vores butikker.

Style med skjorter og bluser

Med en sort T-shirt til herrer eller måske flere i din garderobe har du mulighed for at style på flere forskellige måder. I forhold til skjorter er det vigtigt at overholde nogle simple regler. Hvis du skal bruge den sorte T-shirt til mænd under en skjorte, så skal du sørge for, at du køber en tætsiddende model. På den måde undgår du, at buler ud og får din skjorte til at sidde på en unormal måde. Det er også vigtigt at huske, at den skal være i en neutral farve, så det passer med din skjorte, hvis den er en smule gennemsigtig. En sidste ting vi gerne vil påpege er, at hvis du skal have knappet din skjorte helt op til halsen, så skal du huske at investere i en bluse, der har en V-hals eller en lidt dyb udskæring, for ellers kan du se kanten. Med disse regler er du godt klædt på.

Sådan kan du matche med chinos og jeans

Ser vi i stedet på benklæderne, så kan du kan også style på mange forskellige måder med en sort T-shirt til mænd. Du kan eksempelvis kombinere med et par chinos, der kan fås i et væld af farver. Da T-shirts er neutrale og moderne i sig selv, så er det oplagt at kombinere med nogle mere farverige chinos. Du kan selvfølgelig også style din sorte t-shirt med et par klassiske jeans og nogle moderne chunky sneakers, så du får et afslappet og casual look. Alle look med en sort T-shirt kan bruges både til en hverdag på kontoret og i en mere festlig sammenhæng.

Sorte T-shirts til mænd hos Axel

Står du og mangler nogle sorte T-shirts til herrer til dit outfit, så tag et kig på vores udvalg hos Axel. Vi har et bredt udvalg af flere forskellige mærker og modeller, så du kan få lige den model, der passer dig. Du kan altid være klædt godt på, når du vælger dit tøj hos Axel. Vi har håndplukket og udvalgt de bedste mærker af højeste kvalitet til dig. Vi går højt op i god service, så du er altid garanteret god vejledning og et smil hos Axel. Kig forbi vores butikker eller vores webshop. Vi står klar til at hjælpe dig.