Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden
Tiger of Sweden
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Tiger of Sweden - skandinavisk og strømlinet

Hvis man skal se på hvilket brand, der gennem de seneste år har været helt i front på den skandinaviske modescene, er det helt sikkert Tiger of Sweden. De har præget tendenserne inden for moderne herrekonfektion med deres karakteristiske smalle og fittede looks. Dette brand har revolutioneret skrædderkonceptet, og det har de gjort i løbet af de mange år, de har på bagen. Siden 1903 har Tiger of Sweden leveret tøj til de mænd, som bare elsker et klassisk og flot snit med et super moderne touch. Når du køber tøj fra Tiger of Sweden, får du ikke kun lækkert tøj i en fantastisk kvalitet. Du får et skandinavisk og strømlinet håndværk. Se bl.a. vores udvalg af kvalitets Tiger of Sweden bælter, der både er funktionelle og stilfulde.

Tiger of Sweden - mere end 100 år gammelt

Der er ikke mange, der ved det, men dette brand er faktisk mere end 100 år gammelt, selvom det har et moderne look og et nutidigt appel. Det er et af Skandinaviens førende modebrands, og det har en meget interessant historie bag sig. Det hele startede ved den svenske kyst i byen Uddevalla, og året er 1903. Her grundlægger Hjalmar Nordström og Marcus Schwartzman det, som vi i dag kender som Tiger of Sweden. Brandet har meget forskelligt tøj, alt lige fra jakkesæt til almindeligt hverdagstøj.

Tiger of Sweden jakkesæt - at gøre op med traditioner

I starten af 1900-tallet var det helt normalt, at mænd gik til skrædder for at få syet jakkesæt, og de måtte ofte aflægge flere besøg, før både bukser og jakke sad helt perfekt. Schwartzman og Nordström (som firmaet hed dengang) ønskede at gøre op med denne skræddertradition, så i stedet for at sidde og vente på kunderne, købte de en hest og en vogn, læssede vognen med lækre metervarer og kørte ud til svenske mænd og tog mål på dem, som måtte ønske sig et skræddersyet jakkesæt. Efter få år, hvor de svenske mænd blev forkælet med skræddersyet tøj i topkvalitet, besluttede Tiger of Sweden sig for at påbegynde produktionen af ’ready-to’wear’ jakkesæt, som i sig selv var en revolutionerende tanke, som hurtigt blev en succes. Køb en masse lækre Tiger of Sweden jakkesæt lige her på vores webshop. Tjek også vores udvalg af Tiger of Sweden tasker, der er det perfekte accessory til den moderne stilede mand.

Køb tøj fra Tiger of Sweden online hos Axel.dk

Der eksisterer faktisk flere vandrehistorier om, hvordan det svenske brand fik deres navn. Den rigtige historie gemmer sig i nogle af firmaets mest populære jakkesæt. I 1926 fremstillede firmaet et jakkesæt ved navn ’Tiger 1’, og senere fulgte ’Tiger 2’ og ’Tiger 3’. De var så populære, at alle kaldte firmaet for Tiger - og siden da har navnet hængt ved. Kig lidt videre på vores webshop efter lækre varer fra Tiger of Sweden, eller kom forbi en af vores butikker og prøv tøjet på.