Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Missoni

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Missoni

Missoni er kendt for deres kulørte og spændende designs. De har en umiskendelig måde og evne til at kombinere en masse farver og geometriske mønstre på en smagfuld måde, som behager øjet. Zigzagmotiver, striber, bølger er kun nogle af de former, som pryder deres mange designs. Her hos Axel er vi personligt vilde med det italienske mærke, som gang på gang formår at overraske med deres vilde og dristige designs. Så er du heller ikke bange for at sætte lidt kulør på hverdagen, så er Missoni helt sikkert mærket for dig. Gå på opdagelse i vores udvalg og lad dig inspirere af de mange iøjnefaldende designs.

Missoni – et familieforetagende

Missonis kulørte designs er resultatet af et partnerskab mellem Ottavio og Rosita, som tilbage i 1953 besluttede sig for at åbne en virksomhed, som forhandlede moderne strikvarer. De var dengang på forkant med den daværende italienske mode og der gik ikke længe før parret oplevede stor succes. Parret startede herefter en familie, og deres børn, Vittorio, Luca og Angela, er siden gået hen og blevet brandets kreative direktører. Missoni er i dag repræsentanter for italiensk mode og forhandler varer i hele verden. Grundet deres æstetiske innovation og tekniske formående, har Missoni været med til at ændre selve identiteten af strikvarer, og de er derfor et af de mest kendte, elskede og anerkendte designmærker i verden.

Missoni strømper og sokker

Hos Axel er vi vilde med kontraster og styles, som kan bruges til at bryde et ellers stilrent look. Derfor fører vi selvfølgelig et stort udvalg af Missonis farverige strømper og sokker. Strømperne udgør en fed farverig detalje, som på raffineret vis fuldender dit look og fanger blikket fra forbipasserende. De kreative og skæve sokker kan med fordel bruges til at tilføje et strejf af personlighed til dit outfit – det, uanset om du til daglig mest er til skræddersyede busker eller denim. For husk på – en mands stil siger meget om, hvem han er – og der er vel ikke nogen, som ønsker at blive betragtet som værende kedelig.

Stort udvalg og god service

Her hos Axel finder du altid et bredt og varieret udvalg af Missonis kulørte designs. Vi sætter en ære i at samle og håndplukke de allerstørste designperler, som du nu kan få fingrene i online. Når vi udvælger de forskellige styles, har vi både materialevalg og design for øje. Du kan derfor være sikker på, at kvaliteten af det tøj, som du finder her på siden, det er mere end i orden. Under hvert Missoni produkt har du mulighed for at læse mere om materialet, farven, størrelserne og selve varen, og du vil også kunne se flere billeder. Skulle du mod forventning mangle en oplysning, eller sidder du inde med nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager os altid den nødvendige tid til at besvare vores kunders spørgsmål – det uanset om det handler om mode, vejledning, styling-tips, onlinekøb, ekspedering eller andet.