Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Mercer

Mercer
Mercer
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Mercer præsenterer en helt unik form for sneakers

Mercer blev grundlagt af Pim kindly i Amsterdam, og er et af de mest spændende upcoming brands. De har tre grundlæggende designprincipper: internationalt, uafhængigt og street-luksus. Mercer er derfor stærkt inspireret af en international stil, der kombinerer en moderne New Yorker stil med streetwear inspireret af gaderne i Amsterdam. Brandet henvender sig derfor også til kosmopolitter, der er vilde med at rejse rundt og opleve verden med stil. Mercer sneakers ligger stor vægt på et lækkert og stilfuldt design. Deres stilmæssige udtryk kombinerer luksus med komfortabelt og casual streetwear. Deres mission er at adskille deres produkter fra alt andet på markedet. Designet er derfor inspireret af anderledes former og materialevalg, som du ikke ser hos andre brands. Mercer har vundet indpas hos forbrugerne de sidste fem år, og det forhandles i dag i 10 lande og i over 130 butikker.

Kvaliteten af dine sneakers har stor betydning

Vores fodtøj har stor betydning for vores velvære gennem dagen. Har du et par sko, som er behagelige at gå i, vil du også føle dig bedre tilpas gennem dagen. Du kan altid føle dig helt tryg ved at gå afsted i dine Mercer shoes. Det er håndlavede sko, som produceres på små fabrikker. Virksomheden tror nemlig ikke på den bølge af masseproduktion, der er skyllet ind over branchen gennem årene. Det betyder også, at Mercer opretholder den høje kvalitet, hvor finishen altid står skarpt på grund af den unikke produktionsmetode. Det er high-end luksus, hvor kun de bedste materialer anvendes og hvor komforten er i højsædet. Mercer sko fremstilles af det lækreste læder og gummisåler i en upåklagelig kvalitet. Disse unikke kvaliteter sikrer dig den nødvendige støtte og komfort, hvor end du går hen.

Skab et moderne look med Mercer sneakers

Med Mercer sneakers kan du være casual på den smarte måde. Inden for streetwear er sneakers noget, du ikke kan komme udenom! Det er et vidundermiddel, hvis du ønsker at skabe en både cool, moderne og afslappet stil. De kan sammensættes med alt! Du kan give et kedeligt outfit nyt liv med et par fede og farverige sneakers. Match dine sneakers med et par tætsiddende sorte jeans og en afslappet T-shirt og tilfør lidt spræl til et kedeligt hverdagslook. Eller brug dine sneakers til at dresse dit suit ned og skab et topmoderne udtryk – you name it. Sneakers er uerstattelige og kan mikses og matches nøjagtigt, som du ønsker.

Køb Mercer sneakers hos Axel

Hos Axel har vi samlet det bedste fra dette lækre brand. Vi har styles fremstillet af lækkert kalveskind og smukke strikdetaljer. Blandt vores udvalg af Mercer finder du også både grønne, hvide og sorte farver, som passer til det meste i klædeskabet. Der er noget for enhver smag i vores udvalg af Mercer. Hos Axel er vi altid opmærksomme på, at du får en god oplevelse, når du handler i vores shop. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Kontakt vores kundeservice på mail: [email protected] eller på telefon: 86 76 07 77.