Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Bally

Bally
Bally
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Udsøgt luksus siden 1851

Bally blev grundlagt tilbage i 1851 i Schweiz. Da virksomheden blev grundlagt, havde de et mål om at skabe udsøgt fodtøj gennem innovativt håndværk. Brandet er kendt for deres tårnhøje niveau af luksus og solidt håndværk, som skinner igennem i alle deres produkter. Bally udvælger de bedste materialer til deres sko og tasker, og anvender kun det fineste læder i produktionen. Deres butikker ligger på nogle af de bedste placeringer i verden f.eks. i Paris og London. I 2016 åbnede de deres seneste butik på Rodeo Drive i LA. Bally butikkerne er aldrig til at tage fejl af på de store shoppingsgader, med deres røde og hvide signaturstriber, som også er blevet en ikonisk designfeature på deres produkter.

Sortimentet er blevet større og større

Ballys sortiment har omfattet mange forskellige typer sko og støvler helt fra begyndelsen. I 1953 blev deres støvler blandt andet brugt af den første der besteg Mount Everest. I 1976 startede de også med at producere tøj, og i marts 2015 blev Zagliani atelier en del af Bally-mærket. Zagliani, der er kendt for sin ekspertise inden for håndlavede tasker fremstillet af det blødeste og mest luksuriøse læder, lever i dag videre gennem Bally. Noget der kendetegner det eksklusive brand er også deres ”Made to Order Service”, hvor det er muligt selv at designe sine sko i de materialer og farver som matcher ens personlige stil. Gider du ikke at vente? Så har vi heldigvis samlet deres fedeste ready to wear items lige her på shoppen.

Luksuriøse sko og tasker fra Bally

Hos Axel finder du et varieret udvalg af sko og tasker fra dette lækre brand. Du finder blandt andet deres populære rygsække, som er både praktiske og funktionelle. I modsætning til mange andre rygsække, så er disse modeller en fashionitem der udstråler luksus og tårnhøj kvalitet. Vi har selvfølgelig også den klassiske weekendtaske, som er perfekt til forretningsrejsen. Med Bally weekendtasker kan du rejse med stil hver gang. Er du i stedet på udkig efter et på kvalitetssko, så forhandler vi Ballys luksuriøse vandrestøvler, der er en genfortolkning af de traditionelle vandrestøvler, der blev båret af Tenzing Norgay for at erobre Everest. Kvaliteten af støvlerne er ikke til at tage fejl af. Støvlen er produceret i Italien af robust læder og den er foret indvendigt med lammeskindsforer. Du finder de nyopdaterede vandrestøvler fra Bally lige her på shoppen.

Køb Bally online hos Axel.dk

Uanset om du er på udkig efter en lækker lædertaske eller et par flotte vandrestøvler, så finder du det hos Axel.dk. Vi har nemlig samlet de fedeste styles fra Bally her på shoppen. Vi ønsker altid at tilbyde dig en uovertruffen service, når du handler online. Derfor har vi selvfølgelig lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Så er du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du sende det retur til os indenfor 14 dage. Har du spørgsmål til vores varer eller har du brug for hjælp og vejledning? Så tag gerne fat i vores fashionable medarbejdere – vi står klar til at hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål.