Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2024
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2024

Manchetknapper

  • 0 Varer fundet

Manchetknapper

Manchetknapper bør høre til i enhver mands garderobe! En manchetknap kan sidestilles med kvindens smykke, og den kan være med til at sætte prikken over i’et på et lækkert outfit. Her på siden har vi et stort udvalg af forskellige manchetknapper, der passer til alle typer skjorter. Farver, former og detaljer er meget varierende, og der skulle derfor være mulighed for, at du kan finde lige netop den manchetknap, der passer til dig. Udforsk denne side og find inspiration til dit personlige og stilfulde look i dag.

Sans for de små detaljer

Hos Axel mener vi, at det er de små detaljer, der gør et godt outfit. Du tænker måske, at der ikke er mange, der lægger mærke til den lille detalje på skjortens ærme, men små accessories kan faktisk være med til at fuldende et look. Manchetknapper kan bidrage til at give et twist til den klassiske hvide skjorte. På den måde kan du vise, at du har sans for de små detaljer, og ikke er bange for at vise dig lidt frem. En mand må også gerne skeje sig lidt ud, når det kommer til påklædningen, og det kan sagtens gøres med et par lækre manchetknapper.

Manchetknapper til den stilfulde herre

Her på siden finder du vores bud på smukke og cool manchetknapper, der vil passe til enhver stilfuld herre. Vi må indrømme, at her hos Axel er vi ret vilde med accessories fra brandet Paul Smith, og derfor er det også dem, der dominerer vores sortiment. Paul Smith formår at lege med former samt sammensætte nogle rigtig cool farver, og deres manchetknapper kan derfor være med til at sætte prikken over i’et på et lækkert sæt tøj. Deres knapper findes i mange skøre og skæve udgaver – kig gennem udvalget og find dem, der passer til din personlige stil.

Bestil manchetknapper online

Har du ikke tid til at kigge forbi vores butik, er du mere end velkommen til at bestille her fra online shoppen. Vi håber, at du vil kunne lide vores udvalg af manchetknapper. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at hjælpe dig så godt vi kan. Husk ikke mindst, at vi sender kvit og frit, når du bestiller for over 300 kr. her på vores webshop. Velkommen til shopping hos Axel.