Majestic Filatures

  • 0 Varer fundet

Majestic Filatures

Udsøgte kvaliteter, luksus og komfort er tre ord, der beskriver det franske modebrand Majestic Filatures rigtig godt. Virksomheden designer basis T-shirts, bluser og toppe, som fremstilles af de absolut bedste materialer på markedet – her spares der ikke på noget. Virksomheden siger selv, at deres tøj skal kunne fungere som et ekstra lag utrolig blød hud. Netop den virkelig lækre komfort har gjort, at mange mænd sværger til dette mærke, når det kommer til køb af basis-wear. Majestic Filatures har deres egne butikker i hele Frankrig og i store dele af resten af Europa – dog ikke i Danmark endnu. Heldigvis kan du her hos Axel.dk få fat i de mange lækre styles fra dette populære og luksuriøse franske brand.

Kvalitetsmaterialer hos Majestic Filatures

Brandet Majestic Filatures er eksperter i at udvælge kun de allerbedste materialer til deres produkter. De materialer, som udvælges, er eksklusive og ikke mindst naturlige, hvilket virksomheden lægger meget vægt på. Nogle af de skønne materialer, som virksomheden bruger til fremstilling af deres produkter, er blandt andet silke, bomuld, kashmir, rayon, linen og modal. Alle disse kendetegnes ved at være utrolig rare at have mod huden og de giver den bedste komfort selv i en aktiv og travl hverdag. Materialer som for eksempel silke og uld har den store fordel, at selvom de væves i en ganske tynd og fin kvalitet, kan T-shirts og bluser i disse materialer hjælpe en til at holde varmen selv på de køligste dage.

Majestic Filatures T-shirt

Dette franske brand har mere end 25 års erfaring med design og fremstilling af T-shirts og basis i de bedste materialer. Majestic Filatures’ atalier ligger i den franske hovedstad Paris, og det er her, at deres designere, materialister og syersker fremstiller prototyper på nye luksuriøse designs. Her benyttes kun de bedste materialer, som gennemgår flere forskellige tests før produktionen kan gå i gang. Majestic Filatures T-shirts er med god grund en stor favorit i mange kvalitetsbevidste modeelskeres skab. Med T-shirts og basis fra dette skønne franske brand, kan man være sikker på at få nye yndlings-items i garderoben. Prøv eksempelvis de lækre bomulds-T-shirts, der fungerer perfekt som basis i en god garderobe.

Majestic Filatures online

T-shirts og basic bluser kan sagtens fungere som en cool del af ens outfit. Majestic Filatures tøj er både smukt og eksklusivt og kommer i mange forskellige fine farver, som kan mikses og matches. De lækre materialer giver et eksklusivt look, og på den måde kan jeans og en T-shirt sagtens blive til et pænt outfit til job eller fritid. Hos Axel er vi stolte af at kunne præsentere dig for de nyeste styles fra hver kollektion. Vi har altid et godt udvalg af T-shirts og andet basis fra Majestic Filatures, så du kan blive godt klædt på. Klik rundt på Axel.dk for at finde dine yndlings-items fra dette lækre brand. Vi sender dine varer inden for 1-3 hverdage, og derudover får du fri fragt, når du bestiller for over 300 kroner. Velkommen til Axel.dk!