END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Helmut Lang

Helmut Lang
Helmut Lang
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Helmut Lang skaber essentielt tøj til den urbane stil

Det verdenskendte modebrand blev skabt af den østrigske designer Helmut Lang i 1986. Han er kendt for sine minimalistiske og stærke designs. Da brandet for alvor trådte frem, blev brandet anerkendt som et brand med simple og samtidig raffineret designs, dets denim kollektioner og brug af high-tech materialer. Gennem årerne har der, under Helmut Lang, eksisteret linjer til både kvinder og mænd, men på trods af det har alt eksisteret under samme navn og er blevet præsenteret til samme modeshow hver gang. Du finder et bredt udvalg af Helmut Lang online hos Axel.dk.

Brandet, der skaber avant-garde stil med et moderne twist

Lige såvel som Helmut Lang charmede sig ind i modeverdenen med hans minimalistiske designs, så vil det med garanti også charme sig ind på dig. Du finder et hav af skarpe og moderne designs fra Helmut Lang, som kan matches med stort set alt i enhver mands garderobe. Det er simple designs, der er kendetegnet ved skarpe linjer og moderne udstråling. På trods af den simple og til tider hverdagsagtige stil, så er alle items indbegrebet af luksus. Du skal bestemt ikke være bange for, at stilen er for enkel, da de forskellige designs stadig har masser af power i deres udtryk.

Helmut Lang er simpelt og skarpt design med masser af power

Vælger du at købe et item fra Helmut Lang, så kan du også være sikker på at få et produkt, der holder i mange år. Det er først og fremmest fordi kvaliteten altid er i top, men også fordi de simple designs er tidsløse og vil være moderne for altid. Det er bestemt ikke noget, der går af mode, så du kan være sikker på at blive glad for det, og bruge det i mange år fremad. Du får luksusmaterialer med meget nøje udført skrædderhåndværk, og de rene linjer vil sikre dig at kunne matche det med ethvert andet item i din garderobe.

Køb designertøj fra Helmut Lang online hos Axel.dk

Helmut Lang forlod brandet i 2005, efter at Prada Group overtog virksomheden i 2004. I 2006 blev virksomheden yderligere solgt til det japanske Link of Theory, men hele konceptet bag brandet er blevet ført videre af et netværk af dygtige designere. Brandet blev relanceret i 2007 i samarbejde med de dygtige designere, og har siden fået endnu mere opmærksomhed. Er du på udkig efter et skarpt item til din garderobe, så er Helmut Lang en klar anbefaling fra os. Du får et tidsløst design, der ikke bare er smart og elegant at se på, men som også er indbegrebet af modebevidsthed og stil. Vi er stolte af at forhandle et så anerkendt brand som Helmut Lang – tag et kig på siden og find ud af hvorfor.