Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

BLS Hafnia

BLS
BLS
BLS

Vælg Størrelse

  • 1 Vare fundet

Spørgsmål og svar

Hvad betyder BLS Hafnia?

BLS er en forkortelse af ”Bedøvende LifeStyle”, som er vennegruppens udtryk for, at man ikke skal tage sig af de uskrevne regler som tilskrives et givent miljø, samt at man skal tro på sig selv og ikke tage sig af negative mennesker. Hafnia betyder København på Latin.

Hvilket land kommer BLS fra?

BLS er et dansk brand fra København, som laver streetwear og high-end-mode til mænd.

Hvor kan man købe BLS?

Du kan købe BLS tøj og caps til mænd her hos Axel. Både online og i vores butikker kan du gå på opdagelse i vores udvalg af blandt andet t-shirts, caps, hoodies og bukser til mænd.

BLS Hafnia – Minimalistisk tøjmærke fra København

I 2011 stiftede Besnik Miftari brandet BLS Hafnia i København. Målet og ønsket var at skabe et moderne brand, der havde fokus på hovedbeklædning, herunder de velkendte caps. Han ville skabe beklædning med et perfekt fit og som på den måde er så behagelig, at man kan have det på hver dag. Der er ingen tvivl om, at hovedbeklædningen er kernen i BLS Hafnia, selvom de igennem årerne har udvidet deres kollektion til en fuld tøjkollektion. Navnet til brandet har de fået fra udtrykket ’bedøvende lifestyle’, som Besnik og hans venner har brugt i mange år.

Skandinavisk minimalisme, utilitarisme og italiensk sport

BLS Hafnia har formået at vokse på deres 6 år på markedet, og i dag har de en bred kollektion med alt lige fra jeans til T-shirt og trøjer. Der er dog ingen tvivl om, at det, de er mest kendt for, er deres lækre og smarte BLS caps. Det er en hovedbeklædning, der har en perfekt pasform, og som alle kan holde ud at have på hovedet en hel dag. En cap har så mange forskellige formål – den kan bruges som prikken over i’et til dit outfit, men den kan også bruges til at skjule en dårlig hårdag. Ligegyldig hvad formålet med din næste cap skal være, så finder du med garanti et rigtig godt bud fra BLS her på siden.

BLS Hafnia har formået at lave deres helt egen version

BLS havde fra starten af besluttet sig for, at de ville lave deres egen version af den klassiske hovedbeklædning. Det at skabe sit eget og være anderledes viste sig dog at være mere krævende end først antaget. Det har været en kompleks proces, og de har løbende udviklet deres egen skygge til deres cap samt egne mønstre. Når man prøver en BLS cap, er der heller ingen tvivl om, at de virkelig har gjort sig umage. De ser virkelig godt ud, og så er de samtidig behagelige og komfortable at have på – det er altså muligt at have din kommende nye cap på hele dagen.

Køb din næste BLS Hafnia cap online hos Axel.dk

Hvis du er på udkig efter en ny cap til at pifte din garderobe op, så vil vi uden tvivl anbefale, at du kigger på vores udvalg af BLS caps. Der findes flere forskellige styles, og du kan derfor matche det til mange forskellige outfits. Det er nogle caps, der har et fedt udtryk af urban livsstil, men der er stadig en rigtig fin balance mellem street og mere formel stil, så du kan bruge den i enhver sammenhæng. Streetwear dominerer generelt modebilledet over alt i verden, og med en cap fra BLS kan du være med. Find din næste cap online her hos Axel.dk.