Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  Undertøj

  Filter
  • Nulstil
  • Nulstil
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Tights, boxershorts & undertrøjer

  Kvalitet, kvalitet, kvalitet. Når man køber undertøj, er det rigtig vigtigt, at det er noget, som sidder godt, og som holder. Undertøj bruger og vasker man trods alt hele tiden, så her er det ikke stedet at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Axel har vi samlet et udvalg af boxershorts, tights og undertrøjer til mænd. Her er lidt af hvert at vælge imellem, og vi er overbeviste om, at du kan finde lige netop den type undertøj, som du føler dig allermest komfortabel i. Klik rundt for at finde din favorit i dag!

  Lækkert undertøj til mænd

  Der skal også være styr på tøjet helt inderst inde, hvis stilen skal fuldendes. Det går ikke at det yderste er perfekt, hvis det inderste ikke lever op til de samme standarter. Hos os finder du altid et fornuftigt udvalg af boxershorts, tights og undertrøjer fra førende modebrands. Vores udvalg tæller blandt andet mærker som Calvin Klein, Bread & Boxers og Dior. Vi lover at disse mærker med sikkerhed vil forsyne dig med lækkert, komfortabelt og ikke mindst præsentabelt undertøj, så du kan være velklædt fra yderst til inderst.

  Eksklusive undertrøjer til mænd

  Mange mænd sværger til at bruge en undertrøje under skjorten eller blusen for lidt ekstra varme til kroppen. Hos Axel har vi samlet en række gode bud på eksklusive undertrøjer til mænd i god kvalitet. Undertøjet sidder helt tæt ind til kroppen, så derfor mener vi at det er essentielt, at materialer og design er helt i top. Prøv eksempelvis en basis undertrøje fra mærket Calvin Klein. Den er lavet i en lækker bomuldskvalitet, der er rar at have mod huden, og som tillader bevægelse og fysisk udfoldelse.

  Boxershorts & tights online

  Et par gode boxershorts eller tights fungerer ofte helt perfekt som en lille gave til manden. Her på siden kan du bestille et par i rigtig lækker kvalitet, som er designet af nogle af de bedste brands på markedet. Mange mænd går op i, at deres boxershorts eller tights er fra det helt rette mærke, og vi er sikre på, at det er muligt at finde i udvalget her. Klik rundt på siden for at finde lækkert og eksklusivt undertøj til manden online. Vi leverer dine varer direkte til døren inden for 1-3 hverdage. Hvis du mangler råd og vejledning, er du naturligvis også mere end velkommen i en af vores fysiske butikker.

  På axel.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer.

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig AXEL's nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår