Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  Strømper

  Filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Enkle, mønstrede eller stribede strømper

  Strømper er ikke bare strømper mere. De findes i et væld af farver, mønstre og kvaliteter. De allerfleste brands med respekt for sig selv har lavet en kollektion. Og ganske forståeligt, for lige netop denne beklædningsgenstand bruger vi alle hver evig eneste dag. Hvorfor så ikke gøre den bare lidt mere spændende? Hos Axel har vi et stort udvalg af lækre kvalitetsstrømper, som er enkle mønstrede, stribede – you name it! Klik rundt for at finde det helt rette par, der matcher din smag i dag.

  Et godt tilbud på strømper

  Hos Axel holder vi nogle særdeles gode priser. Du kan købe strømper fra designerbrands uden at blive ruineret. Vi mener, at kvalitet og pris skal hænge sammen, og det gør det bestemt her hos os. Det kan godt betale sig at investere lidt, når det kommer til køb af sokker. De bliver trods alt brugt og vasket hele tiden, og der er ikke noget værre end en grim og forvasket strømpe, som hurtigt bliver slidt ned. De strømper, som vi forhandler, er alle lavet i en eksklusiv og lækker kvalitet, der gør at de holder!

  Strømper fra eksklusive mærker

  De mærker, som vi forhandler, er nøje udvalgte på baggrund af deres kvalitet og ikke mindst design. Vi har ingen budgetmærker, men priserne spænder alligevel bredt, så det er muligt for alle at finde noget, der passer til smag og behag. Når det kommer til strømper, kan vi blandt andet tilbyde dig brands som Paul Smith, John Henric og Hugo Boss. Er du på udkig efter et par virkelig sjove og anderledes strømper, er Paul Smith et rigtig godt bud. Her er der bestemt ikke sparet på hverken farver eller cool mønstre. Vælg John Henric eller Hugo Boss for det mere klassiske look.

  Strømper til herre online

  Er du også vild med den spraglede strømpemode, der hersker lige nu? Så find dit næste sjove, skæve og skøre par her på webshoppen eller i en af vores fysiske butikker. Udvalget er stort, og du skal blot vælge efter dit temperament. Har du brug for råd og vejledning, er du mere end velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker. Ellers klik rundt her på vores online webshop og bestil dine varer, der bliver leveret direkte til døren. Velkommen til shopping hos Axel!

  På axel.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer.

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig AXEL's nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår