Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  Sko og støvler

  Filter
  • Nulstil
  • Nulstil
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Sko – design for alle pengene

  Dine sko betyder mindst lige så meget for dit outfit, som dit tøj gør. Her hos Axel finder du et stort udvalg af sko fra mange cool designere. Tidligere var det typisk kvinderne, der havde mange sko, men vi mænd er kommet godt efter det. Et par sko kan gøre rigtig meget for et outfit, og derfor er det rart at have lidt af hvert til forskellige anledninger. Vi er sikre på, at du finder et lækkert nyt par til samlingen her. Klik rundt for at få inspiration til dit næste køb!

  Stort udvalg af sko til mænd

  Sko, sneakers, trainers, laksko, herresko, designersko, lædersko - kært barn har mange navne. Udvalget af sko hos Axel består af alt fra lækre lædersko og fine herre sko til afslappede sneakers, loafers og flip flops. Priserne varierer også, men kvaliteten går vi ikke på kompromis med. Dermed burde der være lidt for enhver smag. Vi anerkender, at alle mænd er forskellige og har forskellige behov og ikke mindst stil, og det afspejles i vores store og varierede udvalg af sko til mænd.

  Sko og sneakers fra mange brands

  Hos Axel finder du sko og sneakers fra mange forskellige lækre brands. Vi har blandt andet sko fra Paul Smith, italienske Alberto Fasciani, Dsquared2, sporty Moncler og mange flere. Hvert brand har deres særlige designs og kendetegn, men fælles for dem alle er, at deres produkter er fremstillet af absolut kvalitetsmaterialer. På den måde kan du være sikker på, at de sko, som du køber her hos Axel vil holde i mange sæsoner uden problemer. Sko har man på hver eneste dag, og derfor mener vi, at det er meget vigtigt, at de kan holde til alle hverdagens strabadser.

  Bestil sko til herre online

  Axel har både fysiske butikker samt en webshop, hvor du kan bestille online. Har du travlt i hverdagen eller blot ikke overskud til at skulle rende fra butik til butik for at finde det rette par sko, kan du bestille dem i ro og mag online. Vi leverer dine varer kvit og frit til døren, og derefter kan du prøve dem på derhjemme uden at skulle stresse. Sidder de ikke, som du havde ønsket, har du naturligvis 14 dages returret. Velkommen til shopping hos Axel, hvor du finder et stort udvalg af sko til mænd.

  På axel.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer.

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig AXEL's nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår