Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  Skjorter

  Vi Anbefaler
  Filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Designer skjorter til mænd

  Skjorter er et absolut must-have i enhver mands garderobe. En skjorte kan både være pæn, afslappet og spændende, og kan bruges til stort set hvilken som helst lejlighed. Hos Axel finder du et væld af skjorter med forskellige snit, i forskellige farver og ikke mindst i forskellige prisklasser. Vi forhandler skjorter fra mange forskellige og anerkendte brands. Kort sagt findes der en skjorte til enhver mand både her på webshoppen og i vores fysiske butik. Klik rundt for at finde lige netop den skjorte, der passer til dig i dag!

  Skjorter til herre fra mange brands

  Skjorte til byturen, til job, til fritid… you name it! Med et væld af stilarter, farver snit og styles har Axel altid en skjorte, der passer til lejligheden, din stil og dit temperament. Vi forhandler tøj til herrer fra mange forskellige cool brands, der hver har deres særlige kendetegn og snit. Vi har blandt andet brands som Tiger of Sweden, Paul Smith, HUGO, Xacus, Aglini og mange flere. Kendetegnende ved alle vores brands er, at de leverer beklædning til herrer i absolut top kvalitet, hvilket vi mener er det vigtigste, når det kommer til mode.

  Fra klassiske til ternede skjorter

  Hos Axel forhandler vi alt fra den helt klassiske skjorte til den velkendte skovmandsskjorte med tern og farver. Vi mener, at der skal være noget for enhver smag i vores udvalg, og derfor har vi rigtig mange forskellige spændende styles. Både Dsquared2 og Paul Smith er rigtig gode bud på brands, der går ”all in”, når det kommer til design af skjorter. Her spares der ikke på spændende farver, snit og print. Er du til de mere klassiske styles er brands som eksempelvis Xacus, Aglini og Calvin Klein nogle rigtig gode bud. Her er der fokus på de små detaljer og de enkle snit.

  Gode tilbud på skjorter

  Her på siden finder du et rigtig godt tilbud. Vi har nogle af landets absolut skarpeste priser, når det kommer til herrebeklædning. Når du bestiller online fra vores webshop, får du fri fragt, hvis du bestiller for over 300 kr. Derudover har du naturligvis 14 dage til at prøve derhjemme i ro og mag. Hvis det mod forventning alligevel ikke var noget for dig, har du selvfølgelig fuld returret. Klik rundt på siden og find inspiration til dit næste skjortekøb i dag. Velkommen til shopping hos Axel!

  På axel.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer.

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig AXEL's nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår