Kundeservice tlf. 86 76 07 77
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  Skindjakker

  Filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Skindjakker til mænd

  På denne side finder du et udvalg af absolut eksklusive læderjakker til mænd. Hos Axel forhandler vi skindjakker fra de allerbedste brands på den internationale modescene. Vi udvælger vores styles med omhu, så du kan være sikker på at din læderjakke er creme de la creme. Udvalget skifter fra sæson til sæson, men generelt er en skindjakke en rigtig god investering, da den kan bruges sæson efter sæson. Hos Axel er vi sikre på, at læderjakken er kommet for at blive – og det er vi glade for!

  Læderjakker fra eksklusive brands

  Hos Axel forhandler vi eksklusive brands som eksempelvis Dondup, Dsquared2, Belstaff og SPO. Alle mærker er kendte for deres udsøgte kvalitet og super cool designs, når det kommer til læderjakker. Priserne varierer, men vi mener, at en læderjakke er god en god ting at investere i, fordi den vil holde rigtig mange år fremover. En skindjakke må siges at være en must-have i garderoben – både for mænd og kvinder. Klik rundt her på siden, og find det brand, som er din favorit i dag.

  En klassisk læderjakke

  En læderjakke kan stort set bruges året rundt. Vælger du en helt klassisk læderjakke kan den tilmed gå til de allerfleste outfits – både på arbejdet eller i byen. En læderjakke kan styles på utrolig mange måder. Om sommeren er den super cool over en let T-shirt og et par shorts, og om efteråret kan man bruge den med en lækker strik indenunder for at understrege et casual look. Mulighederne er rigtig mange, og derfor mener vi, at en læderjakke er en helt uundværlig style i en veludstyret mands garderobe.

  Køb din læderjakke online

  I hverdagen har man ofte ikke tid til at ose på strøget og bruge timevis på at finde de rette styles. Det har vi fuld forståelse for her hos Axel, og derfor kan du nu i ro og mag sætte dig i sofaen og bestille dit nye outfit online. Vi bringer varerne direkte til dig, og vis der skulle være noget, som ikke sad helt som forventet, har du naturligvis 14 dages returret. Din nye eksklusive læderjakke er derfor kun ét klik fra dig. Vi sender tilmed gratis, når du blot bestiller for over 300 kr. Nemmere bliver det ikke. Velkommen til shopping hos Axel.

  På axel.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer.

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig AXEL's nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår